Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropical Club Atletico de Marseille
droite def-def Tactiek SAWYER - JULIET
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
7 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.7 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten very good
good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Merlet verovert de bal door een tackle van achteren. Pavón Barahona begaat een overtreding. Merlet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pietka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pavón Barahona ... Strafschop! Pavón Barahona krijgt een gele kaart. Hapov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavón Barahona geeft een lange en hoge pass. Merlet legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kääramees geeft een hoge lob. Hubert rent richting de bal. Leyman onderschept slim de pass. Leyman schiet op doel. Emon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Atletico de Marseille 0:1

5e minuut.
Duvivier heeft problemen om de bal te vangen. Leyman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hubert. Hubert krijgt een gele kaart. Leyman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Leyman kan niet meer verder spelen. Belodedici komt het veld opgelopen. bin Haji Mohd Aliff wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Atletico de Marseille 0:2

8e minuut.
Pietka passt de bal met de wreef. Pavón Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet verovert de bal door een tackle van achteren. Merlet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bojonegoro is nu in balbezit. Pietka verovert de bal door een tackle van achteren. Pietka passt de bal zonder na te denken. Merlet is nu in balbezit. Merlet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Emon trapt de bal weg van het doel. Bure kopt de bal weg. Grigor is nu in balbezit. Meke onderschept slim de pass. Meke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Atletico de Marseille 1:2

27e minuut.
Duvivier heeft problemen om de bal te vangen. Duvivier geeft een lange en hoge pass. Meke rent richting de bal. Meke haalt uit met een fantastische trap. Niemimäki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tropical Club - Atletico de Marseille 2:2

38e minuut.
Tarr probeert naar een medespeler te passen. bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tekand geeft de bal voor. Klungelig pakt Pietka de bal. Pietka geeft de bal voor. Merlet rent richting de bal. Merlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Atletico de Marseille 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 67%, Atletico de Marseille 33%.
Tropical Club - Atletico de Marseille 2:3

58e minuut.
bin Haji Mohd Aliff passt de bal met de wreef. Pietka is nu in balbezit. Pietka passt de bal met de wreef. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is bin Haji Mohd Aliff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekand geeft een hoge lob. Bure is nu in balbezit. Bure draait met de bal, schiet en ... Niemimäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo passt de bal zonder na te denken. Bure is nu in balbezit. Bure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tropical Club - Atletico de Marseille 3:3

74e minuut.
Boli komt het veld opgelopen. Barret komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov is nu in balbezit. Yaw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaw krijgt een gele kaart. Hapov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hapov kan niet meer verder spelen. Pūtējs komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Barret bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor verovert de bal door een tackle van achteren. Grigor geeft een hoge lob. Duvivier kopt de bal weg. Boli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pavón Barahona speelt de bal door. Tarr verovert de bal door een tackle van achteren. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo passt de bal in één keer door. Barret is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro begaat een overtreding. Belodedici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Haji Mohd Aliff zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Merlet maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Meke kopt de bal weg. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro probeert naar een medespeler te passen. Barret is nu in balbezit. Barret draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pietka geeft de bal voor. Pavón Barahona heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Atletico de Marseille 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 49%, Atletico de Marseille 51%.
Tropical Club - Atletico de Marseille 3:4