Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 19:10
  • Competitiewedstrijd: National.16 [del]
  • Stadion: TTS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20296
Thailand Team Spirit Targaryen FC
Kezyr Tactiek One
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.6 gemiddelde waardering 60
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Camara onderschept slim de pass. Collard is nu in balbezit. Di Nallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Nallo krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Dussart passt de bal in één keer door. Butovský rent richting de bal. Gauvin onderschept slim de pass. Gauvin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cellier geeft een lange en hoge pass. Tabuenka kopt de bal weg. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellier verovert de bal door een tackle van achteren. Cellier geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Camara heeft problemen om de bal te vangen. Streller rent richting de bal. Streller passt de bal met de wreef. Huber is nu in balbezit. Huber haalt uit met een fantastische trap. Gressier bokst de bal weg.

8e minuut.
Buitenspel voor Gauvin. Goede buitenspelval van de verdediging. Cellier maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Tabuenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dusart geeft een lange en hoge pass. Butovský probeert de bal met de borst te controleren. Gauvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauvin haalt uit met een fantastische trap. Collignon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Targaryen FC 1:0

17e minuut.
Goleśniewski trapt de bal weg. Gauvin kopt de bal weg. Merelli heeft problemen om de bal te vangen. Dusart verovert de bal door een tackle van achteren. Dusart schiet op doel. Guerra López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Lévesque rent richting de bal. Butovský onderschept slim de pass. Butovský geeft de bal voor. Huber is nu in balbezit. Huber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ... Gressier bokst de bal weg.

27e minuut.
Streller geeft een hoge lob. Daar is Huber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider is nu in balbezit. Huber onderschept slim de pass. Huber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller passt de bal met de wreef. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ... Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Di Nallo met een sublieme pass. Huber rent richting de bal. Huber passt de bal in één keer door. Streller heeft problemen om de bal te vangen. Streller draait met de bal, schiet en ... Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thailand Team Spirit - Targaryen FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 64%, Targaryen FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thailand Team Spirit - Targaryen FC 1:1

57e minuut.
Sagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnol geeft de bal voor. Streller kopt de bal weg. Huber rent richting de bal. Huber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tabuenka kopt de bal weg. Streller is nu in balbezit. Streller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sagnol rent richting de bal. Sagnol met een sublieme pass. Di Nallo speelt de bal door. Streller heeft problemen om de bal te vangen. Streller geeft een lange en hoge pass. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Maz geeft een hoge lob. Di Nallo rent richting de bal. Di Nallo passt de bal in één keer door. Sagnol geeft een hoge lob. Huber springt en kopt de bal. Gressier bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Di Nallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Huber rent richting de bal. Huber schiet op doel. Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Targaryen FC 1:2

71e minuut.
Butovský kopt de bal weg. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Sagnol rent richting de bal. Sagnol geeft de bal voor. Huber springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabuenka is nu in balbezit. Huber onderschept slim de pass. Huber draait met de bal, schiet en ... Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Targaryen FC 1:3

78e minuut.
Merelli met de inworp. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier geeft een hoge lob. Daar is Huber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber draait met de bal, schiet en ... Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Targaryen FC 1:4

83e minuut.
Sagnol is nu in balbezit. Sagnol geeft de bal voor. Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller schiet op doel. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Targaryen FC 1:5

85e minuut.
Merelli geeft een lange en hoge pass. Streller kopt de bal weg. Klungelig pakt Schneider de bal. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber schiet op doel. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Streller neemt de hoekschop. Huber krijgt zijn hoofd ertegen. Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gressier trapt de bal weg van het doel. Cellier kopt de bal weg. Sagnol speelt de bal door. Goleśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 74%, Targaryen FC 26%.
Thailand Team Spirit - Targaryen FC 1:5