Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mike TeamMa FC MASCARET
Tactique 1 Tactiek Du But le retour
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.5 gemiddelde waardering 48.2
solide Schieten redelijk
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Lindre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Van de Ven met een snelle inworp. Touchard geeft een hoge lob. Ghiugan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Belfort geeft een hoge lob. Coupet bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feraru krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Inworp. Reszke met een snelle inworp. Vitković geeft de bal voor. Coupet kopt de bal weg. Putowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupet onderschept slim de pass. Coupet geeft een lange en hoge pass. Hermans verovert de bal door een tackle van achteren. Vitković geeft de bal voor. Kielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kobusinski speelt de bal door. Simonazzi is nu in balbezit. Simonazzi geeft de bal voor. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kruszecki heeft problemen om de bal te vangen. Kruszecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - FC MASCARET 1:0

35e minuut.
Kobusinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kobusinski passt de bal met de wreef. Kruszecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ghiugan de bal. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan onderschept slim de pass. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - FC MASCARET 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 50%, FC MASCARET 50%.
Mike TeamMa - FC MASCARET 2:0

52e minuut.
Kobusinski passt de bal zonder na te denken. Ghiugan rent richting de bal. Kruszecki is nu in balbezit. Kruszecki haalt uit met een fantastische trap. Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Hermans geeft een hoge lob. Inworp. Vitković met de inworp. Putowski geeft de bal voor. Zuckermandel springt en kopt de bal. Kielec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - FC MASCARET 2:1

60e minuut.
Kruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszecki passt de bal zonder na te denken. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - FC MASCARET 3:1

64e minuut.
Kruszecki is nu in balbezit. Kruszecki probeert naar een medespeler te passen. Vitković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan onderschept slim de pass. Ghiugan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kruszecki onderschept slim de pass. Kruszecki speelt de bal door. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan schiet op doel. Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - FC MASCARET 4:1

87e minuut.
Vaillant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaillant geeft de bal voor. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - FC MASCARET 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 41%, FC MASCARET 59%.
Mike TeamMa - FC MASCARET 5:1