Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Marseille Mike TeamMa
SAWYER - JULIET Tactiek Tactique 1
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 54.2
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Sala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sala geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Haji Mohd Aliff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Pietka heeft problemen om de bal te vangen. Pietka geeft een lange en hoge pass. Hapov is nu in balbezit. Merlet rent richting de bal. Merlet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kielec trapt de bal weg van het doel. Inworp. bin Haji Mohd Aliff met de inworp. Pietka geeft de bal voor. Hapov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Merlet verovert de bal door een tackle van achteren. Drko rent richting de bal. Merlet onderschept slim de pass. Merlet draait met de bal, schiet en ... Kielec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Mike TeamMa 1:0

17e minuut.
Sala maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kruszecki kan de bal niet met de borst controleren. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă speelt de bal door. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov draait met de bal, schiet en ... Kielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Mike TeamMa 2:0

21e minuut.
Tarr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarr geeft een lange en hoge pass. Daar is Toulalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet schiet op doel. Kielec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Mike TeamMa 3:0

23e minuut.
Merlet rent richting de bal. Sala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merlet. Merlet krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Grigor kopt de bal weg. Pietka is nu in balbezit. Pietka met een sublieme pass. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Touchard met een sublieme pass. Kääramees bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan onderschept slim de pass. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... Niemimäki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Mike TeamMa 3:1

29e minuut.
Merlet kopt de bal weg. Toulalan onderschept slim de pass. Hapov probeert de bal met de borst te controleren. Hapov schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Sala geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietka met de inworp. bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 45%, Mike TeamMa 55%.
Atletico de Marseille - Mike TeamMa 3:1

46e minuut.
Touchard passt de bal met de wreef. Vaillant bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarr krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Pietka rent richting de bal. Pietka passt de bal zonder na te denken. bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Merlet is nu in balbezit. Merlet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Detal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Danske komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is bin Haji Mohd Aliff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Haji Mohd Aliff met een sublieme pass. Hapov is nu in balbezit. Hapov draait met de bal, schiet en ... Kielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Mike TeamMa 4:1

81e minuut.
Belodedici is nu in balbezit. Anh Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Khôi geeft een lange en hoge pass. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. Niemimäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ghiugan rent richting de bal. Touchard probeert naar een medespeler te passen. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Mike TeamMa 4:2

84e minuut.
Danske bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka onderschept slim de pass. Pietka geeft een hoge lob. Hapov maakt een snoekduik en kopt de bal. Kielec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Mike TeamMa 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 47%, Mike TeamMa 53%.
Atletico de Marseille - Mike TeamMa 5:2