Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Les Viltansou Targaryen FC
Bzh Izel Tactiek One
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten very good
solid Passen excellent
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Megali controleert de bal met de borst. Huber rent richting de bal. Tutkun begaat een overtreding. Tutkun krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lindberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Megali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mänd rent richting de bal. Mänd geeft een lange en hoge pass. Nosov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Streller probeert naar een medespeler te passen. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo passt de bal zonder na te denken. Daar is Huber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Targaryen FC 0:1

23e minuut.
Sagnol verovert de bal door een tackle van achteren. Sagnol passt de bal in één keer door. Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Streller rent richting de bal. Streller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Olagnier passt de bal zonder na te denken. Wroński rent richting de bal. Mänd is nu in balbezit. Mänd geeft een hoge lob. Nosov is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Lindberg rent richting de bal. Sagnol onderschept slim de pass. Sagnol geeft een lange en hoge pass. Huber springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Targaryen FC 0:2

45e minuut.
Lindberg passt de bal in één keer door. Megali bereikt de bal nog maar net als eerste. Megali geeft een hoge lob. Nosov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Targaryen FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 47%, Targaryen FC 53%.
US Les Viltansou - Targaryen FC 1:2

51e minuut.
Rantaniemi kopt de bal weg. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg speelt de bal door. Nosov is nu in balbezit. Nosov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Megali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olagnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Olagnier passt de bal in één keer door. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Lindberg is nu in balbezit. Lindberg geeft de bal voor. Maz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wroński is nu in balbezit. Wroński haalt uit met een fantastische trap. Guerra López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wroński is nu in balbezit. Maz verovert de bal door een tackle van achteren. Maz geeft een lange en hoge pass. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Olagnier met een sublieme pass. Mänd probeert naar een medespeler te passen. Wroński is nu in balbezit. Wroński draait met de bal, schiet en ... Guerra López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
US Les Viltansou - Targaryen FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 51%, Targaryen FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
US Les Viltansou - Targaryen FC 2:2