Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MASCARET Tropical Club
Du But le retour Tactiek 3-5-2 d
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
48.1 gemiddelde waardering 57.5
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Lindre met een sublieme pass. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro passt de bal met de wreef. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo schiet op doel. Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Yaw probeert naar een medespeler te passen. Gijón is nu in balbezit. Gijón geeft een hoge lob. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bure schiet op doel. Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Gijón passt de bal met de wreef. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo probeert naar een medespeler te passen. Bure rent richting de bal. Bure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Tropical Club 0:1

23e minuut.
Simonazzi speelt de bal door. Le Berre is nu in balbezit. Le Berre geeft de bal voor. Bure is nu in balbezit. Bure haalt uit met een fantastische trap. Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simonazzi rent richting de bal. Barret verovert de bal door een tackle van achteren. Barret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Tropical Club 0:2

24e minuut.
Putowski met een sublieme pass. Daar is Lindre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bure onderschept slim de pass. Bure draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Putowski met een sublieme pass. Hubert is nu in balbezit. Hubert geeft een hoge lob. Bure rent richting de bal. Bure draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Tropical Club 0:3

44e minuut.
Putowski speelt de bal door. Coupet rent richting de bal. Bojonegoro maakt een afschuwelijke overtreding. Bojonegoro krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro passt de bal met de wreef. Bure rent richting de bal. Bure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Tropical Club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 49%, Tropical Club 51%.
FC MASCARET - Tropical Club 0:4

46e minuut.
Le Berre geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Coupet kopt de bal weg. Bojonegoro heeft problemen om de bal te vangen. Bojonegoro speelt de bal door. Reinaldo rent richting de bal. Reinaldo draait met de bal, schiet en ... Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Bojonegoro kopt de bal weg. Gouin rent richting de bal. Gouin passt de bal zonder na te denken. Barret bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vitković rent richting de bal. Vitković passt de bal met de wreef. Ourdouillie probeert naar een medespeler te passen. Zebina rent richting de bal. Zebina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lindre met de inworp. Bojonegoro speelt de bal door. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo schiet op doel. Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaccarezza komt het veld opgelopen. Gökoğlu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Goma met een harde bal richting middenveld. Le Berre probeert de bal met de borst te controleren. Barret onderschept slim de pass. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel. Belfort bokst de bal weg.

65e minuut.
Bojonegoro passt de bal in één keer door. Reinaldo geeft de bal voor. Reszke heeft problemen om de bal te vangen. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simonazzi onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Yaw speelt de bal door. Tekand probeert de bal aan de voet te houden. Yaw rent richting de bal. Coupet verovert de bal door een tackle van achteren. Coupet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Beting passt de bal met de wreef. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza met een sublieme pass. Barret is nu in balbezit. Barret draait met de bal, schiet en ... Belfort bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 60%, Tropical Club 40%.
FC MASCARET - Tropical Club 0:4