Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mike TeamMa US Les Viltansou
Tactique 1 Tactiek ggugle
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.8 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Kielec probeert naar een medespeler te passen. Megali kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sala de bal onder controle te krijgen. Lindberg is nu in balbezit. Lindberg haalt uit met een fantastische trap. Kielec bokst de bal weg.

6e minuut.
Drko geeft een hoge lob. Inworp. Megali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nosov is nu in balbezit. Nosov haalt uit met een fantastische trap. Kielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Megali passt de bal met de wreef. Nosov is nu in balbezit. Nosov passt de bal zonder na te denken. Lindberg rent richting de bal. Lindberg schiet op doel. Kielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - US Les Viltansou 0:1

14e minuut.
Daar is Becker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Touchard onderschept slim de pass. Touchard passt de bal met de wreef. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mike TeamMa - US Les Viltansou 1:1

16e minuut.
Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Drko begaat een overtreding. Lindberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olagnier met een snel genomen vrije trap. Nosov kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Touchard is nu in balbezit. Touchard speelt de bal door. Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszecki rent richting de bal. Kruszecki geeft de bal voor. Piatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mänd heeft problemen om de bal te vangen. Mänd speelt de bal door. Nosov is nu in balbezit. Nosov geeft een lange en hoge pass. Lindberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 40%, US Les Viltansou 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mike TeamMa - US Les Viltansou 1:1

54e minuut.
Megali speelt de bal door. Mänd met een sublieme pass. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg rent richting de bal. Lindberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Toulalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toulalan geeft een hoge lob. Olagnier kopt de bal weg. Lindberg rent richting de bal. Lindberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rantaniemi is nu in balbezit. Rantaniemi geeft een hoge lob. Wroński kopt de bal weg. Lindberg is nu in balbezit. Lindberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Mänd rent richting de bal. Mänd met een sublieme pass. Anh Khôi is nu in balbezit. Wroński onderschept slim de pass. Wroński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Toulalan geeft een hoge lob. Kruszecki is nu in balbezit. Kruszecki probeert naar een medespeler te passen. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Megali onderschept slim de pass. Megali speelt de bal door. Lindberg is nu in balbezit. Lindberg draait met de bal, schiet en ... Kielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - US Les Viltansou 1:2

85e minuut.
Mänd passt de bal met de wreef. Megali bereikt de bal nog maar net als eerste. Megali passt de bal zonder na te denken. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 52%, US Les Viltansou 48%.
Mike TeamMa - US Les Viltansou 1:2