Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Marseille Targaryen FC
SAWYER - JULIET Tactiek One
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
62 gemiddelde waardering 59.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Maz verovert de bal door een tackle van achteren. Pietka onderschept slim de pass. Pietka met een sublieme pass. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Maz speelt de bal door. Klungelig pakt Sagnol de bal. Sagnol met een sublieme pass. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sklenka neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Maz de bal. bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Klungelig pakt Ardem de bal. Streller is nu in balbezit. Ardem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ardem krijgt een gele kaart. Streller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huber neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Grigor rent richting de bal. Sagnol onderschept slim de pass. Sagnol geeft de bal voor. Huber rent richting de bal. Huber haalt uit met een fantastische trap. Basarab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Roels speelt de bal door. Merlet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pietka is nu in balbezit. Pietka geeft de bal voor. Hapov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butovský rent richting de bal. Braspenninckx onderschept slim de pass. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Targaryen FC 1:0

21e minuut.
Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardem bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Streller neemt de hoekschop. Basarab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Grigor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber rent richting de bal. Huber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico de Marseille - Targaryen FC 1:1

24e minuut.
Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarr verovert de bal door een tackle van achteren. Tarr passt de bal zonder na te denken. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... Guerra López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Streller passt de bal met de wreef. Maz is nu in balbezit. Hapov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hapov krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Di Nallo kopt de bal weg. bin Haji Mohd Aliff geeft een hoge lob. Merlet rent richting de bal. Merlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Targaryen FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 44%, Targaryen FC 56%.
Atletico de Marseille - Targaryen FC 2:1

51e minuut.
bin Haji Mohd Aliff met een sublieme pass. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ... Braspenninckx geeft de bal voor. Hapov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Targaryen FC 3:1

54e minuut.
Inworp. Pietka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... Guerra López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Collignon rent richting de bal. Merlet onderschept slim de pass. Merlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Targaryen FC 4:1

61e minuut.
Maz bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx verovert de bal door een tackle van achteren. Braspenninckx geeft de bal voor. Hapov is nu in balbezit. Hapov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Targaryen FC 5:1

64e minuut.
Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor verovert de bal door een tackle van achteren. Grigor geeft een lange en hoge pass. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet haalt uit met een fantastische trap. Guerra López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roels heeft problemen om de bal te vangen. Hapov rent richting de bal. Hapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Targaryen FC 6:1

68e minuut.
bin Haji Mohd Aliff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka passt de bal in één keer door. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarr verovert de bal door een tackle van achteren. Tarr geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx kopt de bal weg. Hapov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Targaryen FC 7:1

72e minuut.
Di Nallo heeft problemen om de bal te vangen. bin Haji Mohd Aliff geeft een lange en hoge pass. Merlet heeft problemen om de bal te vangen. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hapov stond buitenspel. Maz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Targaryen FC 7:2

83e minuut.
bin Haji Mohd Aliff onderschept slim de pass. bin Haji Mohd Aliff passt de bal in één keer door. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. Guerra López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Targaryen FC 8:2

84e minuut.
Merelli rent richting de bal. Merelli geeft een lange en hoge pass. Grigor is nu in balbezit. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 34%, Targaryen FC 66%.
Atletico de Marseille - Targaryen FC 8:2