Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Targaryen FC Atletico de Marseille
One Tactiek SAWYER - JULIET
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 61.1
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
bin Haji Mohd Aliff geeft de bal voor. Butovský heeft problemen om de bal te vangen. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Collignon geeft de bal voor. Streller is nu in balbezit. Ardem begaat een overtreding. Ardem krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Łopatowicz geeft een hoge lob. Collignon rent richting de bal. Hapov onderschept slim de pass. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Sagnol met een sublieme pass. Dusart is nu in balbezit. Leyman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Leyman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Leyman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dusart moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dusart kan niet meer verder spelen. Roels komt het veld opgelopen.

22e minuut.
bin Haji Mohd Aliff rent richting de bal. bin Haji Mohd Aliff geeft de bal voor. Hapov is nu in balbezit. Hapov draait met de bal, schiet en ... Guerra López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Atletico de Marseille 0:1

24e minuut.
Merlet is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff met een sublieme pass. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Atletico de Marseille 0:2

34e minuut.
Pietka is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff passt de bal in één keer door. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Ardem verovert de bal door een tackle van achteren. Ardem geeft een hoge lob. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo haalt uit met een fantastische trap. Basarab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Atletico de Marseille 1:2

39e minuut.
Collignon geeft een lange en hoge pass. Streller is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Streller zal de hoekschop nemen. Huber krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Cellier neemt vlug de vrije trap. Streller is nu in balbezit. Ardem begaat een overtreding. Ardem krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

42e minuut.
Streller raakt geblesseerd tijdens het duel. Streller zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Huber de bal. Kääramees rent richting de bal. Huber onderschept slim de pass. Huber haalt uit met een fantastische trap. Basarab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. Butovský is nu in balbezit. Butovský passt de bal met de wreef. bin Haji Mohd Aliff rent richting de bal. bin Haji Mohd Aliff geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 54%, Atletico de Marseille 46%.
Targaryen FC - Atletico de Marseille 1:2

52e minuut.
Di Nallo passt de bal in één keer door. Pietka is nu in balbezit. Pietka passt de bal in één keer door. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ... Guerra López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Merelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Haji Mohd Aliff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Basarab niet meer kan verder spelen. Niemimäki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pietka geeft een hoge lob. Daar is Merlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Nallo. Merlet raakt geblesseerd tijdens het duel. Merlet komt bij de bal en schiet. Guerra López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Nallo. bin Haji Mohd Aliff raakt geblesseerd tijdens het duel. Pietka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hapov springt en kopt de bal. Guerra López bokst de bal weg.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Streller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tarr kopt de bal weg. Di Nallo heeft problemen om de bal te vangen. Di Nallo draait met de bal, schiet en ... Niemimäki bokst de bal weg.

76e minuut.
Butovský passt de bal in één keer door. Streller rent richting de bal. Kääramees onderschept slim de pass. Di Nallo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Nallo geeft de bal voor. Niemimäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka geeft een lange en hoge pass. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov schiet op doel. Guerra López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Atletico de Marseille 1:3

83e minuut.
Maz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietka met een snelle inworp. bin Haji Mohd Aliff geeft een hoge lob. Hapov krijgt zijn hoofd ertegen. Guerra López bokst de bal weg.

85e minuut.
Merelli geeft de bal voor. Tarr kopt de bal weg. bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff geeft de bal voor. Hapov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Atletico de Marseille 1:4

89e minuut.
Maz passt de bal in één keer door. Streller rent richting de bal. Streller passt de bal in één keer door. Huber is nu in balbezit. Huber draait met de bal, schiet en ... Niemimäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Atletico de Marseille 2:4

89e minuut.
Roels raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dumortier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 48%, Atletico de Marseille 52%.
Targaryen FC - Atletico de Marseille 2:4