Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais FC MASCARET
Battuparunado Tactiek Du But le retour
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 47.4
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Roztworowski probeert naar een medespeler te passen. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonazzi maakt een afschuwelijke overtreding. Simonazzi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Le Berre geeft de bal voor. Putowski kopt de bal weg. Kucera heeft problemen om de bal te vangen. Coupet is nu in balbezit. Coupet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Vitković rent richting de bal. Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski geeft een hoge lob. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana schiet op doel. Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ourdouillie probeert naar een medespeler te passen. Zebina is nu in balbezit. Kucera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebina onderschept slim de pass. Zebina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Chacana probeert naar een medespeler te passen. Domingues rent richting de bal. Domingues draait met de bal, schiet en ... Carrasana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC MASCARET 1:0

35e minuut.
Simonazzi geeft een lange en hoge pass. Roztworowski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Putowski met de inworp. Salhi geeft de bal voor. Majearu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Le Berre geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ourdouillie stond buitenspel. Felipe Rosón maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Domingues rent richting de bal. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 56%, FC MASCARET 44%.
Borussia Caennais - FC MASCARET 1:0

46e minuut.
Jolivet komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Reszke geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joos met een snelle inworp. Rincón rent richting de bal. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carrasana rent richting de bal. Carrasana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC MASCARET 2:0

49e minuut.
Ourdouillie passt de bal zonder na te denken. Carrasana rent richting de bal. Simonazzi is nu in balbezit. Carrasana verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Belfort bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascherl geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vitković de bal onder controle te krijgen. Jolivet springt en kopt de bal. Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC MASCARET 3:0

65e minuut.
Salhi kopt de bal weg. Klungelig pakt Vitković de bal. Tascherl probeert naar een medespeler te passen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Tascherl met een sublieme pass. Joos probeert naar een medespeler te passen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ... Carrasana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC MASCARET 4:0

73e minuut.
Tascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascherl geeft een hoge lob. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos geeft een hoge lob. Carrasana rent richting de bal. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. Belfort maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC MASCARET 5:0

89e minuut.
Le Berre controleert de bal met de borst. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolivet is nu in balbezit. Jolivet schiet op doel. Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC MASCARET 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 34%, FC MASCARET 66%.
Borussia Caennais - FC MASCARET 6:0