Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Targaryen FC Tropical Club
One Tactiek 3-5-2 g
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.8 gemiddelde waardering 56.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Bojonegoro passt de bal in één keer door. Reinaldo rent richting de bal. Reinaldo passt de bal met de wreef. Bure is nu in balbezit. Bure haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Tropical Club 0:1

9e minuut.
Bure onderschept slim de pass. Bure passt de bal in één keer door. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret onderschept slim de pass. Barret haalt uit met een fantastische trap. Guerra López bokst de bal weg.

19e minuut.
Tekand speelt de bal door. Daar is Gouin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Nallo met een sublieme pass. Sagnol is nu in balbezit. Sagnol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hubert kopt de bal weg. Chita kan de bal niet met de borst controleren. Sagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yaw heeft problemen om de bal te vangen. Roels is nu in balbezit. Met opzet legt Yaw zijn tegenspeler op de grond. Yaw krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Streller rent richting de bal. Streller geeft een lange en hoge pass. Huber springt en kopt de bal. Tekand controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Streller zal de hoekschop nemen. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Emon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bojonegoro met een sublieme pass. Bure rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butovský. Butovský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 52%, Tropical Club 48%.
Targaryen FC - Tropical Club 0:1

51e minuut.
Bure passt de bal zonder na te denken. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo geeft een hoge lob. Barret springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Tropical Club 0:2

53e minuut.
Chita met een sublieme pass. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo passt de bal zonder na te denken. Bure is nu in balbezit. Bure schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Chita onderschept slim de pass. Chita passt de bal met de wreef. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo geeft een lange en hoge pass. Barret maakt een snoekduik en kopt de bal. Guerra López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Merelli rent richting de bal. Reinaldo onderschept slim de pass. Reinaldo speelt de bal door. Bure rent richting de bal. Bure haalt uit met een fantastische trap. Guerra López bokst de bal weg.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Reinaldo stond buitenspel. Vaccarezza komt het veld opgelopen. Gijón komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sagnol met een sublieme pass. Daar is Di Nallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Nallo met een sublieme pass. Streller is nu in balbezit. Streller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 56%, Tropical Club 44%.
Targaryen FC - Tropical Club 0:2