Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Les Viltansou FC MASCARET
BZH uhel Tactiek Du But le retour
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
31 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 50.1
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


4e minuut.
Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov passt de bal in één keer door. Reszke onderschept slim de pass. Mänd is nu in balbezit. Mänd haalt uit met een fantastische trap. Belfort bokst de bal weg. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FC MASCARET 1:0

8e minuut.
Reszke verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lindberg de bal. Reszke maakt een afschuwelijke overtreding. Lindberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wroński wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Simonazzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Reszke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olagnier is nu in balbezit. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg haalt uit met een fantastische trap. Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FC MASCARET 2:0

12e minuut.
Putowski verovert de bal door een tackle van achteren. Putowski speelt de bal door. Salhi met een sublieme pass. Žitný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žitný draait met de bal, schiet en ... Piatti bokst de bal weg.

19e minuut.
Çolakgazi geeft een hoge lob. Simonazzi is nu in balbezit. Lindberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lindberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FC MASCARET 3:0

21e minuut.
Salhi met een sublieme pass. Mänd is nu in balbezit. Simonazzi maakt een afschuwelijke overtreding. Simonazzi krijgt een gele kaart. Mänd is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mänd met een snel genomen vrije trap. Lindberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Coupet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jena de bal. Žitný is nu in balbezit. Žitný schiet op doel. Tutkun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Salhi onderschept slim de pass. Wroński onderschept slim de pass. Wroński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lindre de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FC MASCARET 4:0

29e minuut.
Le Berre bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Berre geeft een lange en hoge pass. Daar is Franceschelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Reszke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mänd met de inworp. Nosov geeft een lange en hoge pass. Lindberg maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Lindre is nu in balbezit. Nosov onderschept slim de pass. Nosov speelt de bal door. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Lindberg is nu in balbezit. Nosov is nu in balbezit. Wroński is nu in balbezit. Wroński haalt uit met een fantastische trap. Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FC MASCARET 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 46%, FC MASCARET 54%.
US Les Viltansou - FC MASCARET 5:0

49e minuut.
Jena passt de bal in één keer door. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonazzi begaat een overtreding. Simonazzi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Lindberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olagnier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lindberg rent richting de bal. Lindberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Inworp. Mänd met een snelle inworp. Putowski met een sublieme pass. Olagnier geeft een lange en hoge pass. Lindberg springt en kopt de bal. Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Nosov rent richting de bal. Nosov passt de bal in één keer door. Wroński rent richting de bal. Wroński schiet op doel. Belfort maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Çolakgazi passt de bal in één keer door. Mänd rent richting de bal. Mänd probeert naar een medespeler te passen. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg draait met de bal, schiet en ... Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mänd is nu in balbezit. Mänd met een sublieme pass. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FC MASCARET 6:0

62e minuut.
Lindberg passt de bal zonder na te denken. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov rent richting de bal. Nosov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FC MASCARET 7:0

64e minuut.
Putowski met de inworp. Salhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salhi passt de bal in één keer door. Coupet is nu in balbezit. Coupet geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Franceschelli met een snelle inworp. Daar is Mänd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mänd geeft een lange en hoge pass. Lindberg springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov passt de bal zonder na te denken. Wroński heeft problemen om de bal te vangen. Wroński draait met de bal, schiet en ... Paal!

71e minuut.
Çolakgazi geeft de bal voor. Mänd is nu in balbezit. Mänd met een sublieme pass. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Žitný probeert de bal aan de voet te houden. Jena rent richting de bal. Jena passt de bal met de wreef. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński haalt uit met een fantastische trap. Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Vitković bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Reszke de bal. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Franceschelli kopt de bal weg. Salhi probeert de bal met de borst te controleren. Salhi passt de bal zonder na te denken. Žitný rent richting de bal. Žitný haalt uit met een fantastische trap. Piatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FC MASCARET 7:1

77e minuut.
Franceschelli geeft een lange en hoge pass. Reszke heeft problemen om de bal te vangen. Reszke verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nosov de bal. Nosov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ourdouillie heeft problemen om de bal te vangen. Becker is nu in balbezit. Becker speelt de bal door. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg schiet op doel. Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Olagnier met een sublieme pass. Daar is Mänd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mänd passt de bal met de wreef. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FC MASCARET 8:1

87e minuut.
Vitković passt de bal zonder na te denken. Ourdouillie heeft problemen om de bal te vangen. Becker is nu in balbezit. Ourdouillie verovert de bal door een tackle van achteren. Ourdouillie geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nosov passt de bal met de wreef. Mänd rent richting de bal. Mänd passt de bal in één keer door. Lindberg is nu in balbezit. Lindberg draait met de bal, schiet en ... Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 30%, FC MASCARET 70%.
US Les Viltansou - FC MASCARET 8:1