Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mike TeamMa Tropical Club
Tactique 1 Tactiek droite def-def
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


31e minuut.
Bure kopt de bal weg. Kruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszecki geeft de bal voor. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bojonegoro speelt de bal door. Bure rent richting de bal. Kobusinski maakt een afschuwelijke overtreding. Kobusinski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 50%, Tropical Club 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mike TeamMa - Tropical Club 0:0

63e minuut.
Inworp. Gökoğlu komt het veld opgelopen. Vaccarezza komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski probeert naar een medespeler te passen. Kruszecki rent richting de bal. Touchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchard geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kruszecki kopt de bal weg. Pavón Barahona is nu in balbezit. Met opzet legt Ghiugan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ghiugan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ghiugan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Kruszecki met een sublieme pass. Yaw rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Touchard. Touchard krijgt een gele kaart. Yaw wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yaw kan niet meer verder spelen. Duy An komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gökoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro passt de bal zonder na te denken. Bure is nu in balbezit. Bure haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Touchard probeert naar een medespeler te passen. Vaillant is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojonegoro. Bojonegoro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 61%, Tropical Club 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mike TeamMa - Tropical Club 0:0