Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais Targaryen FC
Battuparunado Tactiek One
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


31e minuut.
Carrasana passt de bal zonder na te denken. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos passt de bal met de wreef. Chacana rent richting de bal. Chacana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Inczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rincón geeft een lange en hoge pass. Carrasana rent richting de bal. Carrasana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 44%, Targaryen FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Caennais - Targaryen FC 0:0

46e minuut.
Jolivet komt het veld opgelopen. Gorgan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rincón speelt de bal door. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana speelt de bal door. Jolivet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolivet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gorgan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gorgan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Roztworowski passt de bal met de wreef. Rincón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carrasana de bal. Joos rent richting de bal. Joos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Felipe Rosón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Streller met een snelle inworp. Di Nallo geeft de bal voor. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Biserni bokst de bal weg.

82e minuut.
Di Nallo kopt de bal weg. Streller is nu in balbezit. Streller met een sublieme pass. Huber is nu in balbezit. Huber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Targaryen FC 0:1

84e minuut.
Rincón met een sublieme pass. Joos probeert naar een medespeler te passen. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Caennais - Targaryen FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 55%, Targaryen FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Caennais - Targaryen FC 1:1