Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 19:04
  • Competitiewedstrijd: National.16 [del]
  • Stadion: TTS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 32000
Thailand Team Spirit US Les Viltansou
Kezyr Tactiek ggugle
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 59.6
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Cuissard heeft problemen om de bal te vangen. Wroński is nu in balbezit. Wroński speelt de bal door. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cuissard is nu in balbezit. Wroński verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński passt de bal zonder na te denken. Nosov rent richting de bal. Nosov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Lindberg de bal onder controle te krijgen. Schneider onderschept slim de pass. Mänd is nu in balbezit. Mänd geeft de bal voor. Lindberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - US Les Viltansou 0:1

18e minuut.
Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov geeft een lange en hoge pass. Mänd probeert naar een medespeler te passen. Wroński is nu in balbezit. Wroński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Mänd geeft de bal voor. Nosov kopt de bal weg. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - US Les Viltansou 0:2

26e minuut.
Goleśniewski is nu in balbezit. Nosov onderschept slim de pass. Nosov geeft een lange en hoge pass. Wroński krijgt zijn hoofd ertegen. Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lindberg is nu in balbezit. Lindberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - US Les Viltansou 0:3

36e minuut.
Klungelig pakt Camara de bal. Lindberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camara. Lindberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lindberg neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gressier bokst de bal weg.

36e minuut.
Camara geeft een hoge lob. Inworp. Mänd met de inworp. Wroński rent richting de bal. Wroński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lindberg is nu in balbezit. Nosov rent richting de bal. Nosov probeert naar een medespeler te passen. Wroński is nu in balbezit. Wroński draait met de bal, schiet en ... Paal! Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Olagnier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mänd de bal. Mänd passt de bal met de wreef. Wroński rent richting de bal. Wroński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 61%, US Les Viltansou 39%.
Thailand Team Spirit - US Les Viltansou 0:3

48e minuut.
Mänd rent richting de bal. Mänd passt de bal in één keer door. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Mänd is nu in balbezit. Mänd geeft een lange en hoge pass. Schneider kan de bal niet met de borst controleren. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Olagnier passt de bal met de wreef. Daar is Mänd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mänd met een sublieme pass. Wroński rent richting de bal. Wroński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Olagnier passt de bal in één keer door. Mänd heeft problemen om de bal te vangen. Mänd met een sublieme pass. Klungelig pakt Wroński de bal. Wroński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lévesque bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévesque passt de bal in één keer door. Becker speelt de bal door. Dussart is nu in balbezit. Dussart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rantaniemi probeert naar een medespeler te passen. Mänd geeft de bal voor. Wroński is nu in balbezit. Wroński draait met de bal, schiet en ... Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Nosov passt de bal in één keer door. Lindberg rent richting de bal. Lindberg passt de bal in één keer door. Wroński is nu in balbezit. Wroński schiet op doel. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schneider kan de bal niet met de borst controleren. Wroński is nu in balbezit. Wroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Olagnier kopt de bal weg. Klungelig pakt Tabuenka de bal. Lindberg is nu in balbezit. Lindberg draait met de bal, schiet en ... Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Schneider rent richting de bal. Nosov onderschept slim de pass. Nosov probeert naar een medespeler te passen. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg schiet op doel. Gressier bokst de bal weg.

87e minuut.
Megali geeft de bal voor. Mänd kopt de bal weg. Lindberg heeft problemen om de bal te vangen. Lindberg draait met de bal, schiet en ... Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - US Les Viltansou 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 59%, US Les Viltansou 41%.
Thailand Team Spirit - US Les Viltansou 0:4