Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Marseille FC MASCARET
SAWYER2 Tactiek Du But le retour
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 49.1
formidable Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen outstanding


9e minuut.
Daar is Merlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hapov is nu in balbezit. Merlet is nu in balbezit. Merlet draait met de bal, schiet en ... Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - FC MASCARET 1:0

11e minuut.
Pūtējs rent richting de bal. Pūtējs passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leyman de bal. Leyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - FC MASCARET 2:0

14e minuut.
bin Haji Mohd Aliff met een snelle inworp. Pūtējs geeft de bal voor. Hapov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leyman rent richting de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - FC MASCARET 3:0

18e minuut.
Pūtējs speelt de bal door. bin Haji Mohd Aliff heeft problemen om de bal te vangen. bin Haji Mohd Aliff geeft een hoge lob. Hapov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - FC MASCARET 4:0

26e minuut.
Salhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff met een sublieme pass. Leyman rent richting de bal. Leyman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tarr probeert naar een medespeler te passen. Leyman is nu in balbezit. Leyman met een sublieme pass. Hapov is nu in balbezit. Hapov schiet op doel. Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daar is Žitný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Haji Mohd Aliff onderschept slim de pass. bin Haji Mohd Aliff passt de bal met de wreef. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Salhi passt de bal met de wreef. Putowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pūtējs met een sublieme pass. Leyman is nu in balbezit. Leyman draait met de bal, schiet en ... Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lindre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hapov is nu in balbezit. Hapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - FC MASCARET 5:0

38e minuut.
bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pūtējs neemt de hoekschop. Hapov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 31%, FC MASCARET 69%.
Atletico de Marseille - FC MASCARET 5:0

52e minuut.
Putowski is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff onderschept slim de pass. bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Merlet de bal. Merlet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lindre verovert de bal door een tackle van achteren. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Reszke is nu in balbezit. Hapov verovert de bal door een tackle van achteren. Hapov haalt uit met een fantastische trap. Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leyman rent richting de bal. Leyman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Le Berre bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff verovert de bal door een tackle van achteren. bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Leyman rent richting de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ... Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hapov is nu in balbezit. Hapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - FC MASCARET 6:0

68e minuut.
Łopatowicz heeft problemen om de bal te vangen. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - FC MASCARET 7:0

69e minuut.
bin Haji Mohd Aliff onderschept slim de pass. Salhi speelt de bal door. Simonazzi is nu in balbezit. Merlet verovert de bal door een tackle van achteren. Merlet schiet op doel. Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Lindre de bal onder controle te krijgen. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - FC MASCARET 8:0

77e minuut.
Inworp. Vitković met een snelle inworp. bin Haji Mohd Aliff met een sublieme pass. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Basarab niet meer kan verder spelen. Niemimäki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Hapov is nu in balbezit. Merlet is nu in balbezit. Merlet haalt uit met een fantastische trap. Lindre probeert de bal aan de voet te houden. Belfort bokst de bal weg.

83e minuut.
Łopatowicz kopt de bal weg. Daar is bin Haji Mohd Aliff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 31%, FC MASCARET 69%.
Atletico de Marseille - FC MASCARET 8:0