Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MASCARET Atletico de Marseille
Du But le retour Tactiek SAWYER2
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
37.5 gemiddelde waardering 57.3
adequate Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Simonazzi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Haji Mohd Aliff zal de hoekschop nemen. Hapov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:1

4e minuut.
Salhi is nu in balbezit. Salhi geeft een lange en hoge pass. Leyman rent richting de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
bin Haji Mohd Aliff rent richting de bal. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hapov is nu in balbezit. Hapov passt de bal in één keer door. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:2

10e minuut.
Merlet passt de bal zonder na te denken. bin Haji Mohd Aliff rent richting de bal. bin Haji Mohd Aliff passt de bal met de wreef. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:3

12e minuut.
Hapov passt de bal in één keer door. Merlet is nu in balbezit. Colin begaat een overtreding. Colin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Leyman kopt de bal weg. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov passt de bal in één keer door. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel. Leray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merlet is nu in balbezit. Merlet draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:4

16e minuut.
Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Salhi probeert de bal aan de voet te houden. Leray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:5

16e minuut.
Putowski rent richting de bal. Putowski probeert naar een medespeler te passen. Colin heeft problemen om de bal te vangen. Merlet is nu in balbezit. Merlet draait met de bal, schiet en ... Leray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Lafleur geeft een lange en hoge pass. bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff passt de bal met de wreef. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kääramees verovert de bal door een tackle van achteren. Kääramees geeft een lange en hoge pass. Merlet is nu in balbezit. Merlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:6

20e minuut.
Tarr rent richting de bal. Tarr geeft een hoge lob. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Leray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:7

22e minuut.
Leyman rent richting de bal. Leyman passt de bal in één keer door. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov schiet op doel. Leray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:8

25e minuut.
Dubreuil is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff verovert de bal door een tackle van achteren. bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:9

28e minuut.
bin Haji Mohd Aliff geeft de bal voor. Hapov is nu in balbezit. Merlet rent richting de bal. Merlet draait met de bal, schiet en ... Leray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:10

31e minuut.
bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff passt de bal met de wreef. Hapov is nu in balbezit. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Leray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Simonazzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Haji Mohd Aliff met een snelle inworp. Pūtējs rent richting de bal. Pūtējs geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Grigor kopt de bal weg. Salhi rent richting de bal. Leyman verovert de bal door een tackle van achteren. Leyman draait met de bal, schiet en ... Leray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:11

35e minuut.
bin Haji Mohd Aliff met een snelle inworp. Pūtējs heeft problemen om de bal te vangen. Pūtējs speelt de bal door. bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pūtējs kopt de bal weg. Lafleur heeft problemen om de bal te vangen. Merlet is nu in balbezit. Merlet draait met de bal, schiet en ... Leray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:12

40e minuut.
Pūtējs probeert naar een medespeler te passen. Kääramees rent richting de bal. Kääramees geeft een hoge lob. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Leray bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:13

42e minuut.
Colin is nu in balbezit. Ardem verovert de bal door een tackle van achteren. Ardem speelt de bal door. Merlet rent richting de bal. Merlet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kääramees rent richting de bal. Pūtējs rent richting de bal. Pūtējs geeft een lange en hoge pass. Hapov rent richting de bal. Hapov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 75%, Atletico de Marseille 25%.
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:13

46e minuut.
bin Haji Mohd Aliff rent richting de bal. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Leyman rent richting de bal. Leyman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salhi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:14

47e minuut.
Angot met een sublieme pass. Locatelli rent richting de bal. Leyman onderschept slim de pass. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov haalt uit met een fantastische trap. Leray bokst de bal weg. Merlet probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Dubreuil met een snelle inworp. Putowski is nu in balbezit. Pūtējs probeert naar een medespeler te passen. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
bin Haji Mohd Aliff onderschept slim de pass. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Merlet rent richting de bal. Merlet schiet op doel. Leray probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Merlet rent richting de bal. Merlet passt de bal met de wreef. Hapov is nu in balbezit. Hapov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:15

64e minuut.
Hapov verovert de bal door een tackle van achteren. Salhi rent richting de bal. Hapov verovert de bal door een tackle van achteren. Hapov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:16

69e minuut.
Hapov rent richting de bal. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff schiet op doel. Leray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:17

70e minuut.
Locatelli rent richting de bal. Leyman onderschept slim de pass. bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ... Leray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dubreuil kopt de bal weg. Klungelig pakt Łopatowicz de bal. Łopatowicz passt de bal zonder na te denken. Hapov rent richting de bal. Hapov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Kääramees bereikt de bal nog maar net als eerste. Kääramees passt de bal met de wreef. Žitný rent richting de bal. Žitný draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
bin Haji Mohd Aliff rent richting de bal. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Pūtējs probeert naar een medespeler te passen. Leyman is nu in balbezit. Leyman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Leyman speelt de bal door. Hapov rent richting de bal. Klungelig pakt Merlet de bal. Merlet draait met de bal, schiet en ... Leray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:18

80e minuut.
Inworp. Merlet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff onderschept slim de pass. bin Haji Mohd Aliff geeft de bal voor. Leray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:19

83e minuut.
Łopatowicz speelt de bal door. Pūtējs rent richting de bal. Pūtējs geeft een hoge lob. Hapov is nu in balbezit. Hapov draait met de bal, schiet en ... Leray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salhi rent richting de bal. Salhi geeft de bal voor. Inworp. Pūtējs met een snelle inworp. bin Haji Mohd Aliff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Pūtējs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardem geeft een hoge lob. bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hapov is nu in balbezit. Hapov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 65%, Atletico de Marseille 35%.
FC MASCARET - Atletico de Marseille 0:20