Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALIMP FOOTBALL CLUB Muchachada Nui
Rsociedad Tactiek .
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 26
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
51.7 gemiddelde waardering 68.7
good Schieten incredible
solid Passen outstanding
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Całka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlitte verovert de bal door een tackle van achteren. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Greve rent richting de bal. Greve geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lucian met de inworp. Rebollo Soto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hunlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALIMP FOOTBALL CLUB - Muchachada Nui 0:1

7e minuut.
Schlitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Całka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schlitte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schlitte zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALIMP FOOTBALL CLUB - Muchachada Nui 0:2

10e minuut.
Cuevas speelt de bal door. Rebollo Soto rent richting de bal. Rebollo Soto passt de bal met de wreef. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Bogdan neemt vlug de vrije trap. Rebollo Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo Soto speelt de bal door. Schlitte rent richting de bal. Schlitte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Lucian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arnott komt het veld opgelopen. Rebollo Soto met een snelle inworp. Ulutürk kan de bal niet met de borst controleren. Ulutürk speelt de bal door. Arnott bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnott geeft de bal voor. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALIMP FOOTBALL CLUB - Muchachada Nui 0:3

31e minuut.
Hunlu is nu in balbezit. Xuân Trường is nu in balbezit. Całka is nu in balbezit. Hunlu onderschept slim de pass. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Schlitte kopt de bal weg. Całka heeft problemen om de bal te vangen. Arnott is nu in balbezit. Arnott geeft de bal voor. Hunlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALIMP FOOTBALL CLUB 66%, Muchachada Nui 34%.
ALIMP FOOTBALL CLUB - Muchachada Nui 0:3

51e minuut.
Arnott geeft een hoge lob. Hunlu kopt de bal weg. Całka heeft problemen om de bal te vangen. Schlitte is nu in balbezit. Schlitte draait met de bal, schiet en ... Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Arnott kopt de bal weg. Xuân Trường is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hunlu. Hunlu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Schlitte kopt de bal weg. Daar is Hunlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Trường rent richting de bal. Hunlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hunlu schiet op doel. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ALIMP FOOTBALL CLUB - Muchachada Nui 0:4

55e minuut.
Hunlu verovert de bal door een tackle van achteren. Schlitte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Całka. Całka krijgt een gele kaart. Schlitte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arnott met een snel genomen vrije trap. Schlitte maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Arnott passt de bal met de wreef. Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnott bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnott passt de bal in één keer door. Cuevas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schlitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlitte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebollo Soto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnott geeft een hoge lob. Hunlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALIMP FOOTBALL CLUB - Muchachada Nui 0:5

61e minuut.
Schlitte kan de bal niet met de borst controleren. Całka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schlitte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schlitte zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ALIMP FOOTBALL CLUB - Muchachada Nui 0:6

61e minuut.
Klungelig pakt Moisescu de bal. Schlitte verovert de bal door een tackle van achteren. Schlitte passt de bal met de wreef. Daar is Hunlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cuevas geeft een lange en hoge pass. Hunlu kopt de bal weg. Całka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlitte verovert de bal door een tackle van achteren. Schlitte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Cejudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlitte verovert de bal door een tackle van achteren. Całka is nu in balbezit. Schlitte onderschept slim de pass. Schlitte haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Ulutürk speelt de bal door. Arnott rent richting de bal. Arnott geeft een hoge lob. Hunlu rent richting de bal. Hunlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bogdan trapt de bal weg. Ulutürk kopt de bal weg. Xuân Trường heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel. Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schlitte rent richting de bal. Schlitte schiet op doel. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALIMP FOOTBALL CLUB - Muchachada Nui 0:7

74e minuut.
Arnott rent richting de bal. Arnott passt de bal met de wreef. Schlitte rent richting de bal. Schlitte schiet op doel. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALIMP FOOTBALL CLUB - Muchachada Nui 0:8

89e minuut.
Bugryn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnott rent richting de bal. Arnott passt de bal zonder na te denken. Schlitte is nu in balbezit. Schlitte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALIMP FOOTBALL CLUB 75%, Muchachada Nui 25%.
ALIMP FOOTBALL CLUB - Muchachada Nui 0:8