Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laponia f.c maba
1 y 2 Tactiek MABA--M--2
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.9 gemiddelde waardering 65
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Işıldar passt de bal met de wreef. Carson verovert de bal door een tackle van achteren. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri haalt uit met een fantastische trap. Kalitvintsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Sánchez Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Quiroga geeft de bal voor. Zabokrzycki kopt de bal weg. López Prim geeft de bal voor. Haslinger rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
de Abreu met een sublieme pass. Spaić onderschept slim de pass. Tagliavia rent richting de bal. Tagliavia schiet op doel. Kalitvintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vodehnal passt de bal zonder na te denken. Turri rent richting de bal. Sánchez Quiroga speelt de bal door. Turri heeft problemen om de bal te vangen. Turri schiet op doel. Kalitvintsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Turri stond buitenspel. Špinderk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Biserov de bal. Haslinger rent richting de bal. Haslinger draait met de bal, schiet en ... Pasaulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mercer kopt de bal weg. Ponsaerts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponsaerts probeert naar een medespeler te passen. Turri rent richting de bal. Turri schiet op doel. Kalitvintsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Capilla met een sublieme pass. Sánchez Quiroga met een sublieme pass. Mercer onderschept slim de pass. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer geeft een lange en hoge pass. Pasaulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mercer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figares met een snelle inworp. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laponia 48%, f.c maba 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laponia - f.c maba 0:0

46e minuut.
Kostakiev komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Alcocer onderschept slim de pass. Alcocer geeft de bal voor. Haslinger rent richting de bal. Haslinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laponia - f.c maba 1:0

50e minuut.
Biserov geeft een lange en hoge pass. López Prim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Abreu. de Abreu krijgt een gele kaart. López Prim moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. López Prim kan niet meer verder spelen. Mario Martínez komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tagliavia bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu rent richting de bal. de Abreu passt de bal in één keer door. Tagliavia rent richting de bal. Tagliavia schiet op doel. Kalitvintsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tagliavia is nu in balbezit. Tagliavia geeft de bal voor. Kostakiev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kalitvintsev trapt de bal weg van het doel. Işıldar kopt de bal weg. Daar is Carson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Špinderk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Kostakiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laponia - f.c maba 1:1

64e minuut.
Tagliavia passt de bal zonder na te denken. de Abreu heeft problemen om de bal te vangen. Zamaryka rent richting de bal. Vodehnal rent richting de bal. Vodehnal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Mario Martínez passt de bal met de wreef. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov geeft een hoge lob. Kostakiev is nu in balbezit. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap. Kalitvintsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Carson passt de bal met de wreef. Alcocer rent richting de bal. Met opzet legt Mercer zijn tegenspeler op de grond. Mercer krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Capilla geeft de bal voor. Alcocer heeft problemen om de bal te vangen. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer verovert de bal door een tackle van achteren. Alcocer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pasaulis trapt de bal weg van het doel. Vodehnal kopt de bal weg. Klungelig pakt Spaić de bal. Tagliavia is nu in balbezit. Tagliavia haalt uit met een fantastische trap. Kalitvintsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
de Abreu rent richting de bal. de Abreu passt de bal met de wreef. Tagliavia rent richting de bal. Tagliavia schiet op doel. Kalitvintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laponia - f.c maba 1:2

86e minuut.
Ponsaerts is nu in balbezit. Figares speelt de bal door. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer geeft een lange en hoge pass. Haslinger krijgt zijn hoofd ertegen. Pasaulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Vodehnal probeert naar een medespeler te passen. de Abreu met een sublieme pass. Tagliavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliavia schiet op doel. Kalitvintsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laponia - f.c maba 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laponia 42%, f.c maba 58%.
Laponia - f.c maba 1:3