Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalgiris Sevilla Bermeo FC
5-2-3 prueba Tactiek 4-4-2 ro cent
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 48.7
weak Schieten solid
weak Passen solid
solid Verdedigen good


6e minuut.
Branco kopt de bal weg. Daar is Kiecal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czępiński rent richting de bal. Czępiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Stolarczyk de bal. Garat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garat verovert de bal door een tackle van achteren. Garat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - Bermeo FC 0:1

9e minuut.
Pisoń geeft een lange en hoge pass. Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal verovert de bal door een tackle van achteren. Kiecal geeft de bal voor. Garat springt en kopt de bal. Pintinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Loffo geeft een lange en hoge pass. Corozo rent richting de bal. Corozo passt de bal in één keer door. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Szofmer geeft de bal voor. Inworp. Šternberk met de inworp. Corozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corozo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Stolarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Garat is nu in balbezit. Garat probeert naar een medespeler te passen. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - Bermeo FC 0:2

37e minuut.
Šternberk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corozo rent richting de bal. Corozo probeert naar een medespeler te passen. Türkkorkmaz is nu in balbezit. Türkkorkmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pintinho trapt de bal weg van het doel. Türkkorkmaz probeert naar een medespeler te passen. Garat rent richting de bal. Garat schiet op doel. Pintinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - Bermeo FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalgiris Sevilla 74%, Bermeo FC 26%.
Zalgiris Sevilla - Bermeo FC 0:3

50e minuut.
Szofmer met een snelle inworp. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantino begaat een overtreding. Pantino krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bazinas controleert de bal met de borst. Corozo is nu in balbezit. Corozo probeert naar een medespeler te passen. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Corozo rent richting de bal. Corozo geeft de bal voor. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pisoń de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ormancı onderschept slim de pass. Corozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corozo passt de bal zonder na te denken. Garat is nu in balbezit. Garat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Becker de bal onder controle te krijgen. Türkkorkmaz rent richting de bal. Türkkorkmaz geeft een hoge lob. Jarzembowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pintinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - Bermeo FC 0:4

70e minuut.
Türkkorkmaz rent richting de bal. Balsanti onderschept slim de pass. Balsanti passt de bal met de wreef. Garat is nu in balbezit. Jarzembowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - Bermeo FC 0:5

73e minuut.
Garat heeft problemen om de bal te vangen. Pisoń met een sublieme pass. Loffo geeft een hoge lob. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - Bermeo FC 0:6

84e minuut.
Türkkorkmaz geeft de bal voor. Šternberk rent richting de bal. Šternberk passt de bal in één keer door. Jarzembowski kan de bal niet met de borst controleren. Jarzembowski geeft een hoge lob. Pintinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Szofmer is nu in balbezit. Šternberk is nu in balbezit. Šternberk geeft de bal voor. Garat is nu in balbezit. Garat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalgiris Sevilla 64%, Bermeo FC 36%.
Zalgiris Sevilla - Bermeo FC 0:6