Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JEFF DBus
Inteada Tactiek MEDIOS
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 58.9
good Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen good


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niewiarowski met een sublieme pass. Anderson speelt de bal door. Şanlı probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Moubarki speelt de bal door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea geeft een hoge lob. Maftei rent richting de bal. Maftei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Şanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Şanlı geeft een lange en hoge pass. Pasquale rent richting de bal. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei draait met de bal, schiet en ... Wierszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Moubarki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moubarki geeft een hoge lob. Maftei is nu in balbezit. Maftei draait met de bal, schiet en ... Wierszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JEFF - DBus 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JEFF 65%, DBus 35%.
FC JEFF - DBus 0:1

52e minuut.
Eskandaryan heeft problemen om de bal te vangen. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskandaryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eskandaryan krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Morillo speelt de bal door. Klungelig pakt Lombrea de bal. Albajrami rent richting de bal. Lombrea verovert de bal door een tackle van achteren. Lombrea geeft een lange en hoge pass. Wierszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Niewiarowski geeft een hoge lob. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynkaruk begaat een overtreding. Szynkaruk krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bartrés passt de bal met de wreef. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich speelt de bal door. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bartrés speelt de bal door. Moubarki is nu in balbezit. Moubarki passt de bal zonder na te denken. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Szynkaruk is nu in balbezit. Szynkaruk passt de bal met de wreef. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... Isella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC JEFF - DBus 1:1

78e minuut.
Drywa geeft een lange en hoge pass. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich speelt de bal door. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea schiet op doel. Isella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Eskandaryan heeft problemen om de bal te vangen. Apalis probeert naar een medespeler te passen. Porter is nu in balbezit. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JEFF - DBus 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JEFF 61%, DBus 39%.
FC JEFF - DBus 2:1