Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cucafera Forcarey
4-4-2 J Tactiek fonxete
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Toscani kopt de bal weg. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja passt de bal zonder na te denken. Daar is Duthie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duthie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Duthie is nu in balbezit. Duthie passt de bal zonder na te denken. Toscani is nu in balbezit. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Varona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Forcarey 0:1

14e minuut.
Moyá onderschept slim de pass. Lobato bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miñarro krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Toscani is nu in balbezit. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Forcarey 0:2

29e minuut.
Moyá geeft de bal voor. Daar is Unanua Becerril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Duthie heeft problemen om de bal te vangen. Herráez rent richting de bal. Duthie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duthie krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Unanua Becerril is nu in balbezit. Unanua Becerril geeft een lange en hoge pass. Pesarrodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesarrodona haalt uit met een fantastische trap. Mitran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Forcarey 1:2

35e minuut.
Huth is nu in balbezit. Huth geeft een hoge lob. Moyá controleert de bal met de borst. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Di Gregorio is nu in balbezit. Di Gregorio passt de bal zonder na te denken. Pantoja speelt de bal door. Toscani rent richting de bal. Toscani draait met de bal, schiet en ... Varona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Forcarey 1:3

39e minuut.
Di Gregorio is nu in balbezit. Di Gregorio geeft een hoge lob. Toscani kopt de bal weg. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Varona bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 58%, Forcarey 42%.
Cucafera - Forcarey 1:3

51e minuut.
de Mena kopt de bal weg. Tucaković rent richting de bal. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani schiet op doel. Varona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Forcarey 1:4

54e minuut.
Canosa probeert de bal aan de voet te houden. Pantoja rent richting de bal. Pantoja passt de bal in één keer door. Toscani is nu in balbezit. Toscani schiet op doel. Varona bokst de bal weg.

56e minuut.
Pantoja rent richting de bal. Toscani heeft problemen om de bal te vangen. de Mena is nu in balbezit. Toscani onderschept slim de pass. Toscani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
de Haro controleert de bal met de borst. Di Gregorio rent richting de bal. Di Gregorio geeft een lange en hoge pass. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Herráez met een sublieme pass. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković passt de bal in één keer door. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Di Gregorio speelt de bal door. Pantoja geeft de bal voor. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani schiet op doel. Varona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Forcarey 1:5

71e minuut.
Pantoja is nu in balbezit. de Haro verovert de bal door een tackle van achteren. de Haro passt de bal in één keer door. Pesarrodona is nu in balbezit. Pesarrodona schiet op doel. Mitran bokst de bal weg.

72e minuut.
Mitran met een sublieme pass. Duthie kopt de bal weg. Moyá speelt de bal door. Pesarrodona heeft problemen om de bal te vangen. Pesarrodona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Di Gregorio de bal. Di Gregorio geeft een lange en hoge pass. de Mena kopt de bal weg. Tucaković rent richting de bal. Tucaković haalt uit met een fantastische trap. Varona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toscani is nu in balbezit. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Forcarey 1:6

79e minuut.
Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá onderschept slim de pass. Moyá probeert naar een medespeler te passen. Toscani controleert de bal met de borst. Toscani draait met de bal, schiet en ... Varona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Tucaković rent richting de bal. Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Toscani is nu in balbezit. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Varona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Carriles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González Navarro komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoja passt de bal met de wreef. Toscani is nu in balbezit. Toscani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Forcarey 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 71%, Forcarey 29%.
Cucafera - Forcarey 1:7