Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mclaren-Honda UDA DBus
Honda Tactiek MEDIOS
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 61.3
goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen solide


6e minuut.
Engilbertsson met een sublieme pass. Hotsuko rent richting de bal. Hotsuko passt de bal in één keer door. Gullaksen is nu in balbezit. Gullaksen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Niewiarowski met een sublieme pass. Moubarki is nu in balbezit. Moubarki passt de bal met de wreef. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Engilbertsson passt de bal zonder na te denken. Hotsuko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anderson. Anderson krijgt een gele kaart. Hotsuko raakt geblesseerd tijdens het duel. Hotsuko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hellenurm krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tonati met een sublieme pass. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm passt de bal met de wreef. Daar is Hotsuko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hotsuko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mclaren-Honda UDA 50%, DBus 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mclaren-Honda UDA - DBus 0:0

59e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson met een sublieme pass. Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel. Dynda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gullaksen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anderson. Anderson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baca geeft een lange en hoge pass. Tonati kopt de bal weg. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Buthelezi kopt de bal weg. Gullaksen is nu in balbezit. Gullaksen met een sublieme pass. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Isella bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - DBus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mclaren-Honda UDA 56%, DBus 44%.
Mclaren-Honda UDA - DBus 1:0