Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andini CF Forcarey
new atk 2 Tactiek fonxete
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 57.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Toscani is nu in balbezit. Pantoja met een sublieme pass. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Forcarey 0:1

5e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia is nu in balbezit. Francia passt de bal zonder na te denken. Metin heeft problemen om de bal te vangen. Metin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sarabia heeft problemen om de bal te vangen. Polowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia onderschept slim de pass. Sarabia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andini CF - Forcarey 1:1

7e minuut.
Kupfer heeft problemen om de bal te vangen. Di Gregorio geeft een lange en hoge pass. Toscani kopt de bal weg. Duthie rent richting de bal. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Metin rent richting de bal. Mendiola is nu in balbezit. Metin onderschept slim de pass. Metin geeft een lange en hoge pass. Sarabia is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Francia zal de hoekschop nemen. Sarabia is nu in balbezit. Sarabia schiet op doel. Mitran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Metin probeert naar een medespeler te passen. Sarabia controleert de bal met de borst. Mešter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarabia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarabia neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mitran bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Forcarey 2:1

20e minuut.
Toscani is nu in balbezit. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja passt de bal in één keer door. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Di Gregorio rent richting de bal. Duthie rent richting de bal. Di Gregorio is nu in balbezit. Di Gregorio geeft een lange en hoge pass. Toscani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

27e minuut.
Polowczyk probeert naar een medespeler te passen. Tucaković heeft problemen om de bal te vangen. Tucaković geeft een lange en hoge pass. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Polowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk geeft de bal voor. Lleras geeft de bal voor. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia haalt uit met een fantastische trap. Mitran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Francia probeert naar een medespeler te passen. Metin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendiola. Metin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kupfer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kupfer passt de bal met de wreef. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez passt de bal in één keer door. Sarabia rent richting de bal. Sarabia draait met de bal, schiet en ... Mitran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Mitran probeert naar een medespeler te passen. Lleras kopt de bal weg. Kupfer rent richting de bal. Kupfer geeft een hoge lob. Sarabia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andini CF 40%, Forcarey 60%.
Andini CF - Forcarey 2:1

47e minuut.
Özkardeş kopt de bal weg. Di Gregorio rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Gregorio met de inworp. Pantoja geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Francia is nu in balbezit. Francia met een sublieme pass. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez geeft de bal voor. Sarabia springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Francia onderschept slim de pass. Francia passt de bal met de wreef. Metin rent richting de bal. Metin geeft een hoge lob. Sarabia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Alderici komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Alderici passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bendkowski ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bendkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bermúdez raakt geblesseerd tijdens het duel. Alderici legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Forcarey 3:1

77e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja geeft een hoge lob. Toscani is nu in balbezit. Toscani schiet op doel. Chirilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanbakmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toscani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pantoja zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toscani maakt een snoekduik en kopt de bal. Chirilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Forcarey 3:2

88e minuut.
Tucaković rent richting de bal. Toscani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francia. Francia krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pantoja rent richting de bal. Metin is nu in balbezit. Metin passt de bal in één keer door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andini CF 55%, Forcarey 45%.
Andini CF - Forcarey 3:2