Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Q-3 REVOLUTIONS DBus
ay ay ay¡¡¡¡ Tactiek MEDIOS
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pons rent richting de bal. Pons geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Risques krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pons met een sublieme pass. Galiana rent richting de bal. Galiana met een sublieme pass. Gutiérrez Risques is nu in balbezit. Gutiérrez Risques schiet op doel. Isella bokst de bal weg.

12e minuut.
Gutiérrez Risques kopt de bal weg. Eskandaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Andradas Asurmendi zijn tegenspeler op de grond. Andradas Asurmendi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pochettino speelt de bal door. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Eskandaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi onderschept slim de pass. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Doeltrap. Lua komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Niewiarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewiarowski passt de bal zonder na te denken. Lombrea rent richting de bal. Lombrea geeft de bal voor. Maftei krijgt zijn hoofd ertegen. Roiz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 56%, DBus 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Q-3 REVOLUTIONS - DBus 0:0

51e minuut.
Gutiérrez Risques kopt de bal weg. Apalis probeert naar een medespeler te passen. Collin heeft problemen om de bal te vangen. Galiana rent richting de bal. Galiana draait met de bal, schiet en ... Isella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Lombrea passt de bal zonder na te denken. Moubarki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moubarki passt de bal met de wreef. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Álvarez de Eulate komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Álvarez de Eulate kopt de bal weg. Galiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiana passt de bal in één keer door. Maftei is nu in balbezit. Maftei haalt uit met een fantastische trap. Roiz bokst de bal weg.

77e minuut.
Pons passt de bal zonder na te denken. Galiana is nu in balbezit. Galiana passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez Risques rent richting de bal. Gutiérrez Risques haalt uit met een fantastische trap. Isella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 63%, DBus 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Q-3 REVOLUTIONS - DBus 0:0