Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JEFF Mclaren-Honda UDA
Just Married Tactiek Honda
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


19e minuut.
Gullaksen speelt de bal door. Aplea probeert de bal aan de voet te houden. Hotsuko met een sublieme pass. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Wierszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gullaksen speelt de bal door. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott passt de bal zonder na te denken. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Buthelezi speelt de bal door. Hotsuko is nu in balbezit. Hotsuko passt de bal met de wreef. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abbott raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Winiarski komt het veld opgelopen. Gullaksen met een sublieme pass. Hotsuko heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drywa. Drywa krijgt een gele kaart. Hotsuko raakt geblesseerd tijdens het duel. Hotsuko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hellenurm krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JEFF 68%, Mclaren-Honda UDA 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC JEFF - Mclaren-Honda UDA 0:0

51e minuut.
Aplea rent richting de bal. Albajrami is nu in balbezit. Albajrami passt de bal met de wreef. Daar is Basilio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basilio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gullaksen speelt de bal door. Hotsuko met een sublieme pass. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel. Doko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JEFF - Mclaren-Honda UDA 0:1

66e minuut.
Gullaksen rent richting de bal. Gullaksen passt de bal in één keer door. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Doko probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ceri speelt de bal door. Albajrami rent richting de bal. Albajrami passt de bal met de wreef. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartrés onderschept slim de pass. Bartrés speelt de bal door. Gullaksen heeft problemen om de bal te vangen. Gullaksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Boutsianis rent richting de bal. Boutsianis geeft de bal voor. Pasquale controleert de bal met de borst. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Wierszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JEFF 62%, Mclaren-Honda UDA 38%.
FC JEFF - Mclaren-Honda UDA 0:1