Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Margarita Forcarey
4132 Tactiek fonxete
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 57.2
solid Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Di Gregorio speelt de bal door. Bendkowski rent richting de bal. Bendkowski geeft de bal voor. Toscani is nu in balbezit. Toscani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duthie is nu in balbezit. Duthie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pantoja is nu in balbezit. Pantoja passt de bal met de wreef. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Forcarey 0:1

19e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gregorio geeft de bal voor. Toscani kopt de bal weg. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Forcarey 0:2

22e minuut.
Lobato met een sublieme pass. Di Gregorio is nu in balbezit. Di Gregorio passt de bal in één keer door. Toscani heeft problemen om de bal te vangen. Toscani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gorodov is nu in balbezit. Tucaković verovert de bal door een tackle van achteren. Tucaković geeft de bal voor. Toscani controleert de bal met de borst. Toscani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Di Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jémez verovert de bal door een tackle van achteren. Jémez geeft een lange en hoge pass. Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępniak haalt uit met een fantastische trap. Mitran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lobato passt de bal met de wreef. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja passt de bal in één keer door. Huth is nu in balbezit. Huth geeft een lange en hoge pass. Ferrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toscani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Forcarey 0:3

39e minuut.
Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković verovert de bal door een tackle van achteren. Tucaković passt de bal met de wreef. Duthie is nu in balbezit. Duthie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Di Gregorio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Henny komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Henny onderschept slim de pass. Henny passt de bal zonder na te denken. Duthie is nu in balbezit. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Ferrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Forcarey 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 57%, Forcarey 43%.
Santa Margarita - Forcarey 0:4

49e minuut.
Mitran trapt de bal weg van het doel. Toscani kopt de bal weg. Daar is Marcou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duthie rent richting de bal. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Ferrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Henny is nu in balbezit. Henny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toscani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Forcarey 0:5

57e minuut.
González Segura speelt de bal door. Kędziorski rent richting de bal. Kędziorski geeft een lange en hoge pass. Stępniak is nu in balbezit. Stępniak haalt uit met een fantastische trap. Mitran bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Toscani draait met de bal, schiet en ... Ferrero speelt de bal door. Toscani kopt de bal weg. Duthie is nu in balbezit. Duthie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ferrero probeert naar een medespeler te passen. Pantoja kopt de bal weg. Duthie is nu in balbezit. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Ferrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Forcarey 0:6

61e minuut.
Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny passt de bal zonder na te denken. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Forcarey 0:7

69e minuut.
Henny onderschept slim de pass. Henny speelt de bal door. Marcou is nu in balbezit. Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Ferrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Forcarey 0:8

74e minuut.
Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Henny rent richting de bal. Henny geeft de bal voor. Daar is Duthie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duthie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny probeert naar een medespeler te passen. Duthie rent richting de bal. Duthie schiet op doel. Ferrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Forcarey 0:9

82e minuut.
Kędziorski rent richting de bal. Stępniak rent richting de bal. González Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. González Segura geeft een lange en hoge pass. Gorodov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 47%, Forcarey 53%.
Santa Margarita - Forcarey 0:9