Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forcarey Santa Margarita
fonxete Tactiek 4132
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 48.2
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Duthie verovert de bal door een tackle van achteren. Jémez verovert de bal door een tackle van achteren. Jémez geeft een lange en hoge pass. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tucaković zal de hoekschop nemen. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Huth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polowczyk komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Tucaković onderschept slim de pass. Tucaković passt de bal in één keer door. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Santa Margarita 1:0

27e minuut.
Pagliaccio probeert naar een medespeler te passen. Jémez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duthie. Jémez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Mešter geeft een lange en hoge pass. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcou maakt een afschuwelijke overtreding. Marcou krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferrero trapt de bal weg van het doel. Pantoja kopt de bal weg. Duthie rent richting de bal. Duthie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Stępniak de bal. Lobato probeert naar een medespeler te passen. Pagliaccio is nu in balbezit. Pagliaccio geeft de bal voor. Stępniak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lupjan is nu in balbezit. Duthie onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Di Gregorio zal de hoekschop nemen. Duthie springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Santa Margarita 2:0

39e minuut.
Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković passt de bal in één keer door. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ... Ferrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Santa Margarita 3:0

40e minuut.
Inworp. Tucaković met een snelle inworp. Di Gregorio rent richting de bal. Di Gregorio geeft een hoge lob. Toscani maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 47%, Santa Margarita 53%.
Forcarey - Santa Margarita 3:0

51e minuut.
Gorodov passt de bal in één keer door. Mendiola rent richting de bal. Stępniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stępniak krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Lobato geeft een lange en hoge pass. Duthie rent richting de bal. Marcou is nu in balbezit. Duthie onderschept slim de pass. Duthie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pantoja rent richting de bal. Pantoja geeft een lange en hoge pass. Aptosoglou is nu in balbezit. Duthie is nu in balbezit. Duthie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Santa Margarita 4:0

62e minuut.
Duthie rent richting de bal. Lupjan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duthie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pantoja zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duthie rent richting de bal. Duthie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pagliaccio heeft problemen om de bal te vangen. Pagliaccio geeft een hoge lob. Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodov draait met de bal, schiet en ... Mitran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Santa Margarita 4:1

73e minuut.
Polowczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jémez met de inworp. Pagliaccio is nu in balbezit. Pagliaccio geeft een hoge lob. Mitran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gorodov kopt de bal weg. Stępniak is nu in balbezit. Tucaković begaat een overtreding. Stępniak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Bendkowski geeft de bal voor. Di Gregorio kopt de bal weg. Duthie rent richting de bal. Duthie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Aptosoglou geeft een hoge lob. Bendkowski controleert de bal met de borst. Gorodov probeert naar een medespeler te passen. Tucaković rent richting de bal. Tucaković geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Aptosoglou rent richting de bal. Aptosoglou geeft een lange en hoge pass. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Santa Margarita 5:1

90e minuut.
Lupjan rent richting de bal. Lupjan geeft een lange en hoge pass. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Santa Margarita 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 52%, Santa Margarita 48%.
Forcarey - Santa Margarita 6:1