Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Margarita Mclaren-Honda UDA
4132 Tactiek Honda
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
2 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Aptosoglou is nu in balbezit. Aptosoglou speelt de bal door. Marcou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm onderschept slim de pass. Hellenurm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Omar probeert de bal aan de voet te houden. Stępniak is nu in balbezit. Buthelezi maakt een afschuwelijke overtreding. Buthelezi krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Gullaksen geeft een lange en hoge pass. Daar is Aptosoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Mclaren-Honda UDA 0:1

10e minuut.
Kędziorski rent richting de bal. Gullaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziorski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kędziorski krijgt een gele kaart. Gullaksen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gullaksen met een snel genomen vrije trap. Hotsuko kopt de bal weg. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullaksen onderschept slim de pass. Gullaksen geeft een lange en hoge pass. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 36%, Mclaren-Honda UDA 64%.
Santa Margarita - Mclaren-Honda UDA 0:1

51e minuut.
Gullaksen passt de bal zonder na te denken. Marcou onderschept slim de pass. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm schiet op doel. Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Mclaren-Honda UDA 0:2

56e minuut.
Gorodov met de inworp. Klungelig pakt González Segura de bal. González Segura probeert naar een medespeler te passen. Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodov geeft een hoge lob. Dynda bokst de bal weg. Stępniak rent richting de bal. Stępniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Mclaren-Honda UDA 1:2

58e minuut.
Hellenurm passt de bal zonder na te denken. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott geeft de bal voor. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Ferrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Gullaksen met een sublieme pass. Abbott rent richting de bal. Abbott passt de bal zonder na te denken. Gullaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullaksen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Buthelezi passt de bal in één keer door. Daar is Abbott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lupjan. Lupjan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 39%, Mclaren-Honda UDA 61%.
Santa Margarita - Mclaren-Honda UDA 1:2