Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mclaren-Honda UDA Santa Margarita
Honda Tactiek 4132
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Hellenurm kopt de bal weg. Pagliaccio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buthelezi. Buthelezi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Hellenurm is nu in balbezit. Marcou maakt een afschuwelijke overtreding. Hellenurm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gullaksen wilt de vrije trap nemen. Ferrero met een sublieme pass. Gullaksen kopt de bal weg. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Ferrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Abbott probeert de bal met de borst te controleren. Lupjan is nu in balbezit. Abbott onderschept slim de pass. Abbott passt de bal met de wreef. Gullaksen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gullaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullaksen passt de bal zonder na te denken. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Santa Margarita 1:0

33e minuut.
Gullaksen probeert naar een medespeler te passen. Abbott is nu in balbezit. Abbott passt de bal zonder na te denken. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mclaren-Honda UDA 50%, Santa Margarita 50%.
Mclaren-Honda UDA - Santa Margarita 1:0

49e minuut.
Lupjan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abbott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hotsuko is nu in balbezit. Hotsuko speelt de bal door. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Santa Margarita 2:0

69e minuut.
Gullaksen passt de bal met de wreef. Hotsuko rent richting de bal. Hotsuko passt de bal in één keer door. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kędziorski verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziorski passt de bal in één keer door. Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodov schiet op doel. Dynda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Santa Margarita 2:1

83e minuut.
Aptosoglou onderschept slim de pass. Gullaksen rent richting de bal. Gullaksen passt de bal zonder na te denken. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Jémez de bal onder controle te krijgen. Pagliaccio probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Ferrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mclaren-Honda UDA 43%, Santa Margarita 57%.
Mclaren-Honda UDA - Santa Margarita 2:1