Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andini CF Q-3 REVOLUTIONS
41212 Tactiek mediapunta
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
47.4 gemiddelde waardering 54.9
average Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Özkardeş is nu in balbezit. Özkardeş passt de bal in één keer door. Metin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pons passt de bal met de wreef. Daar is Andradas Asurmendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metin begaat een overtreding. Metin krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Gutiérrez Risques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez Risques geeft een lange en hoge pass. Daar is Özkardeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Chirilă bokst de bal weg.

27e minuut.
Pons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi geeft een hoge lob. Gutiérrez Risques is nu in balbezit. Gutiérrez Risques schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

29e minuut.
Pons rent richting de bal. Pons geeft de bal voor. Klungelig pakt Spătariu de bal. Galiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiana schiet op doel. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pochettino komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Metin speelt de bal door. Galiana is nu in balbezit. Galiana geeft een hoge lob. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Luque speelt de bal door. Galiana rent richting de bal. Galiana passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez Risques is nu in balbezit. Gutiérrez Risques schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Q-3 REVOLUTIONS 0:2

42e minuut.
Galiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Târlea maakt een afschuwelijke overtreding. Andradas Asurmendi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Özdinçer rent richting de bal. Pons probeert naar een medespeler te passen. Târlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi onderschept slim de pass. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andini CF 68%, Q-3 REVOLUTIONS 32%.
Andini CF - Q-3 REVOLUTIONS 0:2

56e minuut.
Özkardeş neemt vlug de vrije trap. Özdinçer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weidu. Weidu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Francia heeft problemen om de bal te vangen. Báez verovert de bal door een tackle van achteren. Báez passt de bal zonder na te denken. Lleras rent richting de bal. Lleras geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Lua komt het veld opgelopen. Roiz trapt de bal weg van het doel. Báez kopt de bal weg. Daar is Târlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez Risques is nu in balbezit. Gutiérrez Risques schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Francia probeert naar een medespeler te passen. Metin is nu in balbezit. Metin passt de bal met de wreef. Weidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andini CF 49%, Q-3 REVOLUTIONS 51%.
Andini CF - Q-3 REVOLUTIONS 0:2