Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Q-3 REVOLUTIONS Andini CF
mediapunta Tactiek 41212
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 50.9
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


6e minuut.
Pons geeft de bal voor. Gutiérrez Risques kopt de bal weg. Klungelig pakt Özkardeş de bal. Andradas Asurmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Özdinçer geeft een hoge lob. Özkardeş is nu in balbezit. Andradas Asurmendi onderschept slim de pass. Andradas Asurmendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Andini CF 1:0

14e minuut.
Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons onderschept slim de pass. Pons speelt de bal door. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Luque is nu in balbezit. Galiana is nu in balbezit. Met opzet legt Yanbakmaz zijn tegenspeler op de grond. Yanbakmaz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lleras speelt de bal door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez met een sublieme pass. Sarabia rent richting de bal. Sarabia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pons rent richting de bal. Pons geeft de bal voor. Daar is Kupczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez Risques rent richting de bal. Gutiérrez Risques draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kupczyk geeft een hoge lob. Sarabia kopt de bal weg. Daar is Özdinçer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metin bereikt de bal nog maar net als eerste. Metin haalt uit met een fantastische trap. Roiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 45%, Andini CF 55%.
Q-3 REVOLUTIONS - Andini CF 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luque met de inworp. Silverinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverinha geeft een lange en hoge pass. Galiana krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Andradas Asurmendi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Weidu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Özkardeş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pons met de inworp. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Silverinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverinha passt de bal met de wreef. Gutiérrez Risques speelt de bal door. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alderici komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Galiana kopt de bal weg. Daar is Târlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Chirilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Özdinçer rent richting de bal. Özdinçer geeft de bal voor. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi heeft problemen om de bal te vangen. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chirilă met een harde bal richting middenveld. Luque kopt de bal weg. Gutiérrez Risques bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Risques geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Luque is nu in balbezit. Luque passt de bal in één keer door. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Andini CF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 42%, Andini CF 58%.
Q-3 REVOLUTIONS - Andini CF 2:0