Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cucafera DBus
4-4-2 J Tactiek MEDIOS
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen good


23e minuut.
Lombrea probeert de bal met de borst te controleren. Herráez is nu in balbezit. Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea met een sublieme pass. Şanlı geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson met een sublieme pass. Niewiarowski geeft de bal voor. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Şanlı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maftei de bal. Esparcia rent richting de bal. Maftei verovert de bal door een tackle van achteren. Maftei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 60%, DBus 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cucafera - DBus 0:0

46e minuut.
Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Collin met een sublieme pass. Şanlı geeft de bal voor. Daar is Maftei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maftei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Collin geeft een hoge lob. Maftei kopt de bal weg. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea geeft de bal voor. Maftei springt en kopt de bal. Varona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varona speelt de bal door. Carriles kopt de bal weg. Daar is Apalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinyals verovert de bal door een tackle van achteren. Vinyals draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Carriles passt de bal in één keer door. Maftei heeft problemen om de bal te vangen. Esparcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei verovert de bal door een tackle van achteren. Maftei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Maftei kopt de bal weg. Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski met een sublieme pass. Maftei is nu in balbezit. Maftei draait met de bal, schiet en ... Varona bokst de bal weg. Esparcia speelt de bal door. Solares is nu in balbezit. Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea schiet op doel. Varona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal met de wreef. Şanlı probeert naar een medespeler te passen. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Apalis onderschept slim de pass. Apalis geeft een hoge lob. Maftei is nu in balbezit. Maftei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - DBus 0:1

60e minuut.
Alonso Alvarez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Morillo onderschept slim de pass. Daar is Moubarki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moubarki probeert naar een medespeler te passen. Maftei rent richting de bal. Maftei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Moubarki speelt de bal door. Anderson speelt de bal door. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea probeert naar een medespeler te passen. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pesarrodona rent richting de bal. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson geeft een lange en hoge pass. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Niewiarowski is nu in balbezit. Casar rent richting de bal. Casar passt de bal in één keer door. Ruano Delgado rent richting de bal. Ruano Delgado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 65%, DBus 35%.
Cucafera - DBus 0:1