Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DBus Cucafera
MEDIOS Tactiek 4-4-2 J
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 45.8
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


7e minuut.
Lombrea rent richting de bal. Lombrea passt de bal in één keer door. Moubarki is nu in balbezit. Moubarki geeft de bal voor. Zubreczki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varona met een harde bal richting middenveld. Moubarki kopt de bal weg. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Pesarrodona rent richting de bal. Niewiarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewiarowski speelt de bal door. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pesarrodona geeft een hoge lob. Eskandaryan is nu in balbezit. Eskandaryan geeft een hoge lob. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Moubarki geeft een lange en hoge pass. Varona probeert naar een medespeler te passen. Şanlı geeft een lange en hoge pass. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Varona bokst de bal weg.

24e minuut.
Moubarki rent richting de bal. Moubarki geeft een lange en hoge pass. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel. Varona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Cucafera 1:0

27e minuut.
Zubreczki geeft een hoge lob. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea passt de bal met de wreef. Moubarki geeft de bal voor. Zubreczki krijgt zijn hoofd ertegen. Varona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Herráez verovert de bal door een tackle van achteren. Moubarki verovert de bal door een tackle van achteren. Moubarki speelt de bal door. Daar is Zubreczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Solares raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alonso Alvarez komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Niewiarowski passt de bal in één keer door. Ivešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivešić passt de bal in één keer door. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Varona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Alonso Alvarez rent richting de bal. Alonso Alvarez geeft een hoge lob. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Varona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Cucafera 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 28%, Cucafera 72%.
DBus - Cucafera 2:0

48e minuut.
Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski passt de bal met de wreef. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Cucafera 3:0

56e minuut.
Moubarki verovert de bal door een tackle van achteren. Moubarki speelt de bal door. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Varona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Cucafera 4:0

58e minuut.
Pesarrodona is nu in balbezit. Ivešić onderschept slim de pass. Ivešić probeert naar een medespeler te passen. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Şanlı met een sublieme pass. Moubarki probeert naar een medespeler te passen. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Varona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Cucafera 5:0

61e minuut.
Şanlı geeft de bal voor. Klungelig pakt Alonso Alvarez de bal. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Varona probeert naar een medespeler te passen. Carriles kopt de bal weg. Eskandaryan heeft problemen om de bal te vangen. Miñarro onderschept slim de pass. Miñarro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Cucafera 5:1

68e minuut.
Ivešić is nu in balbezit. Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Cucafera 6:1

71e minuut.
Ivešić kopt de bal weg. Klungelig pakt Zubreczki de bal. Alonso Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki onderschept slim de pass. Zubreczki schiet op doel. Varona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Cucafera 7:1

73e minuut.
Carriles passt de bal zonder na te denken. Pesarrodona rent richting de bal. Pesarrodona passt de bal met de wreef. Ruano Delgado rent richting de bal. Ruano Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Herráez onderschept slim de pass. Tabeirós is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moubarki. Moubarki krijgt een gele kaart.

77e minuut.
de Haro kopt de bal weg. Carriles bereikt de bal nog maar net als eerste. Carriles passt de bal met de wreef. Pesarrodona rent richting de bal. Pesarrodona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewiarowski met een snelle inworp. Doval rent richting de bal. Zubreczki onderschept slim de pass. Zubreczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Herráez de bal. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herráez maakt een afschuwelijke overtreding. Herráez krijgt een gele kaart. Lombrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şanlı met een snel genomen vrije trap. Zubreczki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Cucafera 8:1

82e minuut.
Moubarki passt de bal in één keer door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea geeft een lange en hoge pass. Zubreczki springt en kopt de bal. Daar is Alonso Alvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Moubarki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moubarki passt de bal in één keer door. Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiarowski draait met de bal, schiet en ... Varona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Cucafera 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 33%, Cucafera 67%.
DBus - Cucafera 9:1