Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Margarita Q-3 REVOLUTIONS
4132 Tactiek mediapunta
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
48.7 gemiddelde waardering 59
solide Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Marcou rent richting de bal. Marcou passt de bal met de wreef. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Ferrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

11e minuut.
Lua passt de bal zonder na te denken. Galiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiana passt de bal met de wreef. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Ferrero bokst de bal weg.

19e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. Daar is González Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Ferrero bokst de bal weg.

21e minuut.
Galiana geeft de bal voor. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Marcou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcou krijgt een gele kaart. Andradas Asurmendi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andradas Asurmendi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ferrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pochettino passt de bal zonder na te denken. Luque is nu in balbezit. Luque passt de bal in één keer door. Gutiérrez Risques is nu in balbezit. Gutiérrez Risques haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Luque passt de bal zonder na te denken. Galiana rent richting de bal. Galiana passt de bal met de wreef. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Ferrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Jémez geeft een lange en hoge pass. Daar is Stępniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochettino rent richting de bal. Stępniak verovert de bal door een tackle van achteren. Stępniak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer geeft een lange en hoge pass. Spicciariello rent richting de bal. Gutiérrez Risques onderschept slim de pass. Gutiérrez Risques haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 60%, Q-3 REVOLUTIONS 40%.
Santa Margarita - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

47e minuut.
Fiquer verovert de bal door een tackle van achteren. Fiquer geeft een hoge lob. Gutiérrez Risques rent richting de bal. Gutiérrez Risques schiet op doel. Ferrero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Andradas Asurmendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gutiérrez Risques bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Risques passt de bal in één keer door. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi schiet op doel. Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
González Segura heeft problemen om de bal te vangen. Lua verovert de bal door een tackle van achteren. Lua geeft een lange en hoge pass. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Ferrero bokst de bal weg. Gutiérrez Risques rent richting de bal. Gutiérrez Risques draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Q-3 REVOLUTIONS 0:2

65e minuut.
Andradas Asurmendi onderschept slim de pass. Kędziorski met een sublieme pass. Andradas Asurmendi heeft problemen om de bal te vangen. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Q-3 REVOLUTIONS 0:3

68e minuut.
Stępniak is nu in balbezit. Casa is nu in balbezit. Casa geeft de bal voor. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Ferrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gutiérrez Risques rent richting de bal. Gutiérrez Risques draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Q-3 REVOLUTIONS 0:4

72e minuut.
Fiquer neemt vlug de vrije trap. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Lua rent richting de bal. Lua haalt uit met een fantastische trap. Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Q-3 REVOLUTIONS 0:5

74e minuut.
Casa geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gutiérrez Risques stond buitenspel. Aptosoglou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gorodov rent richting de bal. Gorodov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 53%, Q-3 REVOLUTIONS 47%.
Santa Margarita - Q-3 REVOLUTIONS 0:5