Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andini CF Mclaren-Honda UDA
41212 Tactiek Honda
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 62.1
good Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen outstanding


6e minuut.
Warnicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hotsuko met een snelle inworp. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott passt de bal met de wreef. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Chirilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Mclaren-Honda UDA 0:1

13e minuut.
Hellenurm rent richting de bal. Spătariu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hellenurm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hellenurm kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Chirilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Mclaren-Honda UDA 0:2

18e minuut.
Daar is Kupfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gullaksen is nu in balbezit. Kupfer maakt een afschuwelijke overtreding. Kupfer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Gullaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullaksen passt de bal zonder na te denken. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Chirilă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Mclaren-Honda UDA 0:3

25e minuut.
Abbott passt de bal met de wreef. Gullaksen is nu in balbezit. Gullaksen passt de bal met de wreef. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Chirilă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Mclaren-Honda UDA 0:4

28e minuut.
Buthelezi probeert de bal met de borst te controleren. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuseini rent richting de bal. Sarabia onderschept slim de pass. Sarabia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Buthelezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia onderschept slim de pass. Baca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Baca moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baca schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott geeft een lange en hoge pass. Yanbakmaz heeft problemen om de bal te vangen. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Engilbertsson geeft een hoge lob. Yanbakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanbakmaz geeft een lange en hoge pass. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Chirilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Gullaksen speelt de bal door. Hotsuko heeft problemen om de bal te vangen. Hotsuko passt de bal zonder na te denken. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft de bal voor. Buthelezi kopt de bal weg. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andini CF 67%, Mclaren-Honda UDA 33%.
Andini CF - Mclaren-Honda UDA 0:4

46e minuut.
Weidu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boutsianis is nu in balbezit. Bermúdez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bermúdez krijgt een gele kaart. Boutsianis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Engilbertsson kopt de bal weg. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotsuko is nu in balbezit. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullaksen onderschept slim de pass. Gullaksen probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm probeert de bal met de borst te controleren. Hellenurm schiet op doel. Chirilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Hotsuko neemt de hoekschop. Daar is Târlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Chirilă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Mclaren-Honda UDA 0:5

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupczyk komt het veld opgelopen.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alderici komt het veld opgelopen. Metin komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotsuko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Francia raakt geblesseerd tijdens het duel. Özkardeş met een snel genomen vrije trap. Alderici is nu in balbezit. Alderici haalt uit met een fantastische trap. Dynda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Metin bereikt de bal nog maar net als eerste. Metin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - Mclaren-Honda UDA 1:5

78e minuut.
Gullaksen met een sublieme pass. Engilbertsson speelt de bal door. Hotsuko met een sublieme pass. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andini CF 58%, Mclaren-Honda UDA 42%.
Andini CF - Mclaren-Honda UDA 1:5