Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DBus Forcarey
MEDIOS Tactiek fonxete
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 57.6
good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Duthie kopt de bal weg. Eskandaryan rent richting de bal. Toscani onderschept slim de pass. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Isella probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Şanlı probeert naar een medespeler te passen. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea geeft een hoge lob. Niewiarowski rent richting de bal. Niewiarowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bendkowski speelt de bal door. Lobato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobato passt de bal in één keer door. Toscani rent richting de bal. Toscani schiet op doel. Isella bokst de bal weg. Daar is Eskandaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani geeft een hoge lob. Isella bokst de bal weg.

25e minuut.
Lobato rent richting de bal. Di Gregorio is nu in balbezit. Di Gregorio passt de bal zonder na te denken. Toscani is nu in balbezit. Toscani schiet op doel. Isella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter geeft de bal voor. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie onderschept slim de pass. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Isella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Toscani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pantoja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toscani springt en kopt de bal. Isella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Toscani met een sublieme pass. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja passt de bal met de wreef. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Niewiarowski passt de bal in één keer door. Şanlı speelt de bal door. Moubarki is nu in balbezit. Moubarki geeft een hoge lob. Maftei springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Tucaković met een snelle inworp. Di Gregorio rent richting de bal. Di Gregorio geeft een lange en hoge pass. Duthie maakt een snoekduik en kopt de bal. Isella bokst de bal weg.

41e minuut.
Tucaković kopt de bal weg. Moubarki heeft problemen om de bal te vangen. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani is nu in balbezit. Toscani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Isella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Forcarey 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 54%, Forcarey 46%.
DBus - Forcarey 0:1

73e minuut.
Klungelig pakt Pantoja de bal. Pantoja met een sublieme pass. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Forcarey 0:2

76e minuut.
Apalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie verovert de bal door een tackle van achteren. Duthie geeft een lange en hoge pass. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ... Isella bokst de bal weg. Paal! Isella probeert naar een medespeler te passen. Di Gregorio kopt de bal weg. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Isella probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mešter is nu in balbezit. Mešter passt de bal zonder na te denken. Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Anderson geeft een hoge lob. Mendiola heeft problemen om de bal te vangen. Huth rent richting de bal. Maftei verovert de bal door een tackle van achteren. Maftei schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 39%, Forcarey 61%.
DBus - Forcarey 0:2