Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forcarey DBus
fonxete Tactiek MEDIOS
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Tucaković passt de bal in één keer door. Di Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gregorio met een sublieme pass. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Duthie rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Di Gregorio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toscani krijgt zijn hoofd ertegen. Isella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - DBus 1:0

26e minuut.
Toscani rent richting de bal. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja geeft een lange en hoge pass. Duthie is nu in balbezit. Duthie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lombrea geeft een hoge lob. Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiarowski speelt de bal door. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Isella trapt de bal weg. Di Gregorio probeert de bal aan de voet te houden. Moubarki geeft een lange en hoge pass. Zubreczki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Moubarki geeft de bal voor. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendiola is nu in balbezit. Zubreczki verovert de bal door een tackle van achteren. Zubreczki schiet op doel. Mitran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 56%, DBus 44%.
Forcarey - DBus 1:0

60e minuut.
Eskandaryan onderschept slim de pass. Eskandaryan geeft een lange en hoge pass. Mendiola heeft problemen om de bal te vangen. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mešter onderschept slim de pass. Pantoja met een sublieme pass. Toscani is nu in balbezit. Toscani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - DBus 2:0

68e minuut.
Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković speelt de bal door. Di Gregorio met een sublieme pass. Duthie is nu in balbezit. Duthie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lombrea kopt de bal weg. Tucaković rent richting de bal. Anderson begaat een overtreding. Anderson krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Huth geeft een lange en hoge pass. Morillo is nu in balbezit. Duthie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duthie krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Şanlı passt de bal met de wreef. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendiola. Zubreczki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zubreczki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Di Gregorio kopt de bal weg. Eskandaryan heeft problemen om de bal te vangen. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - DBus 3:0

88e minuut.
Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiarowski geeft een hoge lob. Daar is Mendiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 53%, DBus 47%.
Forcarey - DBus 3:0