Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andini CF FC JEFF
new atk 2 Tactiek Just Married
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Bartrés verovert de bal door een tackle van achteren. Aplea is nu in balbezit. Aplea speelt de bal door. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szynkaruk geeft een lange en hoge pass. Yanbakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio onderschept slim de pass. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Basilio rent richting de bal. MacChlerich is nu in balbezit. Basilio is nu in balbezit. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szynkaruk onderschept slim de pass. Szynkaruk speelt de bal door. Bartrés probeert naar een medespeler te passen. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio schiet op doel. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Yanbakmaz met een sublieme pass. Daar is Özkardeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - FC JEFF 0:1

35e minuut.
Ceri geeft een lange en hoge pass. Szynkaruk rent richting de bal. Szynkaruk speelt de bal door. Basilio is nu in balbezit. Basilio schiet op doel. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - FC JEFF 0:2

38e minuut.
Daar is MacChlerich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacChlerich passt de bal in één keer door. Basilio is nu in balbezit. Basilio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Weidu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weidu geeft een lange en hoge pass. Bermúdez kopt de bal weg. Alderici is nu in balbezit. Alderici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Aplea geeft de bal voor. Özkardeş speelt de bal door. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio schiet op doel. Chirilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - FC JEFF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andini CF 53%, FC JEFF 47%.
Andini CF - FC JEFF 0:3

46e minuut.
Drywa geeft een lange en hoge pass. Weidu rent richting de bal. Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Aplea geeft een lange en hoge pass. Basilio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - FC JEFF 0:4

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pijawka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Albajrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynkaruk rent richting de bal. Szynkaruk speelt de bal door. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio schiet op doel. Chirilă bokst de bal weg. MacChlerich is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Basilio onderschept slim de pass. Târlea controleert de bal met de borst. Aplea rent richting de bal. Aplea haalt uit met een fantastische trap. Basilio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiarella komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pijawka rent richting de bal. Pijawka passt de bal in één keer door. Chiarella rent richting de bal. Francia rent richting de bal. Francia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Pijawka de bal. Bartrés geeft de bal voor. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... Chirilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - FC JEFF 0:5

80e minuut.
Metin komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Albajrami speelt de bal door. Szynkaruk rent richting de bal. Szynkaruk speelt de bal door. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio schiet op doel. Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andini CF 51%, FC JEFF 49%.
Andini CF - FC JEFF 0:5