Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JEFF Andini CF
Just Married Tactiek new atk 2
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 53.2
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
MacChlerich is nu in balbezit. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio onderschept slim de pass. Basilio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
MacChlerich is nu in balbezit. Yanbakmaz begaat een overtreding. MacChlerich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacChlerich met een snel genomen vrije trap. Basilio krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Târlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lleras probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal in één keer door. Daar is Sarabia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarabia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Basilio rent richting de bal. Bartrés met een sublieme pass. Yanbakmaz is nu in balbezit. MacChlerich onderschept slim de pass. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Szynkaruk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lleras rent richting de bal. Bartrés verovert de bal door een tackle van achteren. Bartrés geeft de bal voor. MacChlerich krijgt zijn hoofd ertegen. Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ceri verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spătariu met de inworp. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wierszewski trapt de bal weg. Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartrés begaat een overtreding. Bartrés krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Albajrami geeft een hoge lob. Yanbakmaz rent richting de bal. Yanbakmaz geeft de bal voor. Metin rent richting de bal. Metin geeft een lange en hoge pass. Wierszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bermúdez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JEFF - Andini CF 0:1

39e minuut.
Metin kopt de bal weg. Spătariu rent richting de bal. Spătariu passt de bal in één keer door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. Wierszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Szynkaruk is nu in balbezit. Szynkaruk passt de bal zonder na te denken. Warnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio onderschept slim de pass. Basilio schiet op doel. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JEFF 63%, Andini CF 37%.
FC JEFF - Andini CF 0:1

46e minuut.
MacChlerich passt de bal in één keer door. Basilio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yanbakmaz. Basilio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacChlerich wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doko geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. MacChlerich stond buitenspel. Yanbakmaz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Spătariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea onderschept slim de pass. Aplea probeert naar een medespeler te passen. Basilio is nu in balbezit. Basilio haalt uit met een fantastische trap. Chirilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Weidu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Weidu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartrés geeft een hoge lob. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Chirilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC JEFF - Andini CF 1:1

72e minuut.
Szynkaruk verovert de bal door een tackle van achteren. Metin onderschept slim de pass. Metin passt de bal zonder na te denken. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia haalt uit met een fantastische trap. Wierszewski bokst de bal weg.

82e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ceri ... Strafschop! Bermúdez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alderici komt het veld opgelopen. Alderici neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alderici rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JEFF - Andini CF 1:2

85e minuut.
Aplea is nu in balbezit. Francia is nu in balbezit. Aplea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aplea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JEFF 52%, Andini CF 48%.
FC JEFF - Andini CF 1:2