Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cucafera Mclaren-Honda UDA
4-4-2 J Tactiek Honda
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Carriles rent richting de bal. Carriles passt de bal in één keer door. Tabeirós met een sublieme pass. Vinyals rent richting de bal. Vinyals draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Gullaksen rent richting de bal. Gullaksen geeft de bal voor. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Mclaren-Honda UDA 0:1

21e minuut.
Gullaksen onderschept slim de pass. Gullaksen passt de bal in één keer door. Hotsuko met een sublieme pass. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Varona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hotsuko rent richting de bal. Hotsuko passt de bal met de wreef. Moyá bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm verovert de bal door een tackle van achteren. Hellenurm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hotsuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotsuko met een sublieme pass. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Varona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Abbott rent richting de bal. Abbott passt de bal met de wreef. Gullaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 65%, Mclaren-Honda UDA 35%.
Cucafera - Mclaren-Honda UDA 0:1

56e minuut.
Solares is nu in balbezit. Hotsuko onderschept slim de pass. Hotsuko probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Varona bokst de bal weg.

60e minuut.
Gullaksen rent richting de bal. Gullaksen passt de bal met de wreef. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel. Varona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Mclaren-Honda UDA 0:2

60e minuut.
Alonso Alvarez komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tabeirós passt de bal zonder na te denken. Abbott is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abbott zal de hoekschop nemen. Hellenurm maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Boutsianis geeft de bal voor. Alonso Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Mclaren-Honda UDA 0:3

74e minuut.
Gullaksen passt de bal zonder na te denken. Abbott is nu in balbezit. Abbott passt de bal zonder na te denken. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Varona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Abbott is nu in balbezit. Abbott probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Varona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Mclaren-Honda UDA 0:4

84e minuut.
Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott met een sublieme pass. Daar is Hellenurm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Varona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Mclaren-Honda UDA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 73%, Mclaren-Honda UDA 27%.
Cucafera - Mclaren-Honda UDA 0:5