Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Q-3 REVOLUTIONS Forcarey
ofan3 Tactiek fonxete
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 57.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Tucaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pons krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Gutiérrez Risques springt en kopt de bal. Doeltrap. Mitran met een harde bal richting middenveld. Di Gregorio kopt de bal weg. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tucaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toscani rent richting de bal. Cárdenas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toscani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duthie neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Forcarey 0:1

10e minuut.
Mešter passt de bal in één keer door. Báez rent richting de bal. Báez passt de bal met de wreef. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi schiet op doel. Mitran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gutiérrez Risques rent richting de bal. Huth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gutiérrez Risques is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andradas Asurmendi neemt de penalty, wat een uithaal! Mitran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Q-3 REVOLUTIONS - Forcarey 1:1

39e minuut.
Báez geeft een hoge lob. Pons rent richting de bal. Pons passt de bal in één keer door. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Mitran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Di Gregorio passt de bal met de wreef. Pantoja speelt de bal door. Duthie rent richting de bal. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 50%, Forcarey 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Q-3 REVOLUTIONS - Forcarey 1:1

49e minuut.
Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković passt de bal zonder na te denken. Toscani rent richting de bal. Toscani schiet op doel. Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Forcarey 1:2

56e minuut.
Daar is Lobato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báez is nu in balbezit. Báez geeft een lange en hoge pass. Andradas Asurmendi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Silverinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantoja met een sublieme pass. Duthie is nu in balbezit. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Roiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pons raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pochettino komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mendiola geeft een lange en hoge pass. Fiquer is nu in balbezit. Duthie verovert de bal door een tackle van achteren. Duthie draait met de bal, schiet en ... Roiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja passt de bal in één keer door. Tucaković rent richting de bal. Tucaković geeft de bal voor. Toscani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverinha begaat een overtreding. Silverinha krijgt een gele kaart. Toscani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Di Gregorio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Roiz bokst de bal weg. Toscani rent richting de bal. Toscani schiet op doel. De bal raakt de paal. Duthie is nu in balbezit. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Forcarey 1:3

78e minuut.
Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino speelt de bal door. Gutiérrez Risques is nu in balbezit. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mitran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 57%, Forcarey 43%.
Q-3 REVOLUTIONS - Forcarey 1:3