Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Margarita FC JEFF
4132 Tactiek Just Married
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Szynkaruk geeft de bal voor. Marcou rent richting de bal. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - FC JEFF 0:1

7e minuut.
Szynkaruk speelt de bal door. Wollinger is nu in balbezit. Wollinger met een sublieme pass. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pagliaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaccio passt de bal met de wreef. Jémez is nu in balbezit. Jémez geeft een hoge lob. Stępniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Wierszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Margarita - FC JEFF 1:1

24e minuut.
Ferrero trapt de bal weg. MacChlerich kopt de bal weg. Marcou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio draait met de bal, schiet en ... Ferrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacChlerich geeft een hoge lob. Ferrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - FC JEFF 1:2

27e minuut.
Szynkaruk kopt de bal weg. Basilio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aptosoglou. Aptosoglou krijgt een gele kaart. Basilio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basilio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lupjan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich verovert de bal door een tackle van achteren. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wollinger geeft een lange en hoge pass. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich passt de bal in één keer door. Basilio rent richting de bal. Basilio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - FC JEFF 1:3

37e minuut.
Gorodov geeft een lange en hoge pass. Stępniak kopt de bal weg. González Segura geeft een hoge lob. Kędziorski geeft een lange en hoge pass. Stępniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Wierszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
González Segura geeft een hoge lob. Stępniak kopt de bal weg. Gorodov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stępniak de bal. Stępniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 52%, FC JEFF 48%.
Santa Margarita - FC JEFF 1:3

52e minuut.
Pagliaccio geeft een hoge lob. Ceri verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gorodov zal de hoekschop nemen. Stępniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Albajrami speelt de bal door. Klungelig pakt Drywa de bal. Pagliaccio probeert naar een medespeler te passen. Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Szynkaruk geeft de bal voor. Aptosoglou heeft problemen om de bal te vangen. Basilio rent richting de bal. Basilio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - FC JEFF 1:4

69e minuut.
Daar is Aplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aplea geeft de bal voor. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich schiet op doel. Ferrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Drywa geeft een lange en hoge pass. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jémez. Jémez krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Aplea passt de bal in één keer door. Drywa is nu in balbezit. Pagliaccio maakt een afschuwelijke overtreding. Pagliaccio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 43%, FC JEFF 57%.
Santa Margarita - FC JEFF 1:4