Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DBus Andini CF
MEDIOS Tactiek new atk 2
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Özkardeş geeft een hoge lob. Morillo speelt de bal door. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanlı is nu in balbezit. Şanlı geeft een lange en hoge pass. Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Chirilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Andini CF 1:0

19e minuut.
Târlea geeft de bal voor. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea met een sublieme pass. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Moubarki rent richting de bal. Moubarki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Warnicki de bal. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Anderson geeft een lange en hoge pass. Zubreczki kopt de bal weg. Lombrea rent richting de bal. Lombrea schiet op doel. Yanbakmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chirilă bokst de bal weg. Warnicki heeft problemen om de bal te vangen. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Özkardeş probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zubreczki rent richting de bal. Spătariu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zubreczki raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zubreczki neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Andini CF 2:0

31e minuut.
Isella trapt de bal weg van het doel. Niewiarowski kopt de bal weg. Daar is Târlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Warnicki geeft een hoge lob. Inworp. Moubarki met de inworp. Lombrea rent richting de bal. Lombrea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 37%, Andini CF 63%.
DBus - Andini CF 2:0

46e minuut.
Apalis geeft een hoge lob. Yanbakmaz kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderson met een snelle inworp. Niewiarowski geeft de bal voor. Chirilă bokst de bal weg. Zubreczki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Andini CF 3:0

53e minuut.
Spătariu passt de bal zonder na te denken. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Şanlı speelt de bal door. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Andini CF 4:0

58e minuut.
Isella met een sublieme pass. Lombrea kopt de bal weg. Klungelig pakt Özkardeş de bal. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki schiet op doel. Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Metin komt het veld opgelopen. Alderici komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Niewiarowski is nu in balbezit. Kupfer begaat een overtreding. Niewiarowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anderson met een snel genomen vrije trap. Warnicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Eskandaryan de bal. Alderici bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Andini CF 4:1

88e minuut.
Târlea rent richting de bal. Târlea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niewiarowski geeft een hoge lob. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 42%, Andini CF 58%.
DBus - Andini CF 4:1