Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andini CF DBus
41212 Tactiek MEDIOS
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
49.8 gemiddelde waardering 59.6
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lleras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anderson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anderson met een snel genomen vrije trap. Zubreczki krijgt zijn hoofd ertegen. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Târlea kopt de bal weg. Lleras is nu in balbezit. Met opzet legt Niewiarowski zijn tegenspeler op de grond. Niewiarowski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Moubarki speelt de bal door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez rent richting de bal. Lombrea rent richting de bal. Lombrea geeft de bal voor. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Niewiarowski rent richting de bal. Niewiarowski passt de bal met de wreef. Yanbakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki onderschept slim de pass. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Özkardeş geeft een lange en hoge pass. Alderici rent richting de bal. Eskandaryan onderschept slim de pass. Eskandaryan geeft een hoge lob. Zubreczki springt en kopt de bal. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Spătariu probeert naar een medespeler te passen. Francia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moubarki rent richting de bal. Moubarki geeft de bal voor. Zubreczki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Morillo kopt de bal weg. Lombrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Moubarki kan de bal niet met de borst controleren. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez passt de bal in één keer door. Alderici is nu in balbezit. Alderici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - DBus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andini CF 53%, DBus 47%.
Andini CF - DBus 1:0

49e minuut.
Sarabia kopt de bal weg. Alderici is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şanlı. Alderici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spătariu met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isella speelt de bal door. Lombrea rent richting de bal. Lombrea passt de bal in één keer door. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andini CF - DBus 1:1

53e minuut.
Warnicki geeft de bal voor. Inworp. Lombrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moubarki is nu in balbezit. Moubarki geeft een hoge lob. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zubreczki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lombrea neemt de hoekschop. Lleras kan de bal niet met de borst controleren. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - DBus 1:2

60e minuut.
Spătariu met een sublieme pass. Bermúdez rent richting de bal. Met opzet legt Moubarki zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Moubarki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moubarki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Alderici is nu in balbezit. Alderici passt de bal met de wreef. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia schiet op doel. Isella bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Şanlı speelt de bal door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea geeft een hoge lob. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki schiet op doel. Chirilă bokst de bal weg.

82e minuut.
Târlea geeft een lange en hoge pass. Collin geeft een lange en hoge pass. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Chirilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andini CF - DBus 1:3

83e minuut.
Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Zubreczki rent richting de bal. Klungelig pakt Zubreczki de bal. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andini CF 54%, DBus 46%.
Andini CF - DBus 1:3