Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cucafera Q-3 REVOLUTIONS
4-4-2 J Tactiek mediapunta
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
51.3 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Pesarrodona probeert de bal aan de voet te houden. Galiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiana passt de bal zonder na te denken. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Varona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Galiana onderschept slim de pass. Galiana met een sublieme pass. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Varona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

17e minuut.
Fiquer geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Risques rent richting de bal. Esparcia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Esparcia krijgt een gele kaart. Gutiérrez Risques is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andradas Asurmendi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Varona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 0:2

28e minuut.
Báez geeft de bal voor. Casar heeft problemen om de bal te vangen. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 0:3

36e minuut.
Andradas Asurmendi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casar. Andradas Asurmendi raakt geblesseerd tijdens het duel. Galiana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Báez krijgt zijn hoofd ertegen. Varona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 0:4

37e minuut.
Báez is nu in balbezit. Báez passt de bal in één keer door. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 0:5

40e minuut.
Silverinha met een sublieme pass. Báez rent richting de bal. Báez passt de bal met de wreef. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Vinyals bereikt de bal nog maar net als eerste. Casa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinyals onderschept slim de pass. Vinyals draait met de bal, schiet en ... Roiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 72%, Q-3 REVOLUTIONS 28%.
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 1:5

52e minuut.
Daar is Báez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báez passt de bal met de wreef. Esparcia verovert de bal door een tackle van achteren. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi schiet op doel. Varona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Varona met een harde bal richting middenveld. Pesarrodona kopt de bal weg. Ruano Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruano Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 2:5

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alonso Alvarez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tabeirós geeft de bal voor. Özdinçer controleert de bal met de borst. Met opzet legt Ruano Delgado zijn tegenspeler op de grond. Ruano Delgado krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Alonso Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Alvarez geeft een lange en hoge pass. Daar is Gutiérrez Risques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez Risques haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Galiana passt de bal met de wreef. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque passt de bal in één keer door. Báez geeft een lange en hoge pass. Andradas Asurmendi rent richting de bal. De bal raakt de paal. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 2:6

80e minuut.
Klungelig pakt Tabeirós de bal. Fiquer verovert de bal door een tackle van achteren. Fiquer passt de bal in één keer door. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Varona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 2:7

82e minuut.
Moyá onderschept slim de pass. Báez probeert naar een medespeler te passen. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 65%, Q-3 REVOLUTIONS 35%.
Cucafera - Q-3 REVOLUTIONS 2:8