Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mclaren-Honda UDA Forcarey
Honda Tactiek fonxete
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten very good
very good Passen solid
incredible Verdedigen excellent


14e minuut.
Attayer passt de bal zonder na te denken. Abbott rent richting de bal. Abbott passt de bal in één keer door. Hotsuko rent richting de bal. Hotsuko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Attayer de bal. Di Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gregorio geeft de bal voor. Toscani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Boutsianis passt de bal in één keer door. Abbott met een sublieme pass. Hotsuko probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bendkowski speelt de bal door. Daar is Tucaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ... Dynda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Forcarey 0:1

28e minuut.
Baca geeft een lange en hoge pass. Gullaksen met een sublieme pass. Daar is Abbott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbott geeft een lange en hoge pass. Hellenurm maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Di Gregorio speelt de bal door. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tucaković zijn tegenspeler op de grond. Tucaković krijgt een gele kaart.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbott met een snelle inworp. Gullaksen met een sublieme pass. Klungelig pakt Hotsuko de bal. Hotsuko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Abbott passt de bal zonder na te denken. Gullaksen rent richting de bal. Gullaksen passt de bal in één keer door. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mclaren-Honda UDA 41%, Forcarey 59%.
Mclaren-Honda UDA - Forcarey 0:1

52e minuut.
Boutsianis met een sublieme pass. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott speelt de bal door. Hellenurm heeft problemen om de bal te vangen. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Mitran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Baca probeert naar een medespeler te passen. Hotsuko is nu in balbezit. Hotsuko passt de bal zonder na te denken. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mendiola is nu in balbezit. Hotsuko onderschept slim de pass. Hotsuko passt de bal zonder na te denken. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Mitran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Hotsuko geeft de bal voor. Tucaković rent richting de bal. Tucaković speelt de bal door. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Dynda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Polowczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Tucaković de bal. Tucaković passt de bal met de wreef. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dynda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Tucaković met een snelle inworp. Di Gregorio geeft de bal voor. Klungelig pakt Fuseini de bal. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dynda met een harde bal richting middenveld. Duthie kopt de bal weg. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Forcarey 0:2

79e minuut.
Lobato speelt de bal door. Tucaković rent richting de bal. Tucaković speelt de bal door. Toscani is nu in balbezit. Toscani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tucaković is nu in balbezit. Tucaković met een sublieme pass. Duthie is nu in balbezit. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Dynda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mclaren-Honda UDA 49%, Forcarey 51%.
Mclaren-Honda UDA - Forcarey 0:2