Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forcarey Mclaren-Honda UDA
fonxete Tactiek Honda
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 60.7
solid Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Attayer is nu in balbezit. Attayer geeft een lange en hoge pass. Pantoja kopt de bal weg. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani schiet op doel. Dynda bokst de bal weg. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Mclaren-Honda UDA 1:0

20e minuut.
Daar is Fuseini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duthie rent richting de bal. Boutsianis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boutsianis krijgt een gele kaart. Duthie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Gregorio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Bendkowski de bal onder controle te krijgen. Lobato is nu in balbezit. Lobato speelt de bal door. Toscani rent richting de bal. Toscani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Fuseini geeft een lange en hoge pass. Hotsuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantoja krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Di Gregorio speelt de bal door. Duthie rent richting de bal. Buthelezi maakt een afschuwelijke overtreding. Buthelezi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Abbott probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter rent richting de bal. Hellenurm verovert de bal door een tackle van achteren. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 45%, Mclaren-Honda UDA 55%.
Forcarey - Mclaren-Honda UDA 1:0

46e minuut.
Inworp. Abbott met de inworp. Gullaksen met een sublieme pass. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hotsuko rent richting de bal. Hotsuko geeft een lange en hoge pass. Mendiola kan de bal niet met de borst controleren. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Boutsianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutsianis passt de bal in één keer door. Abbott met een sublieme pass. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Engilbertsson probeert naar een medespeler te passen. Hotsuko is nu in balbezit. Hotsuko probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forcarey - Mclaren-Honda UDA 1:1

78e minuut.
Di Gregorio rent richting de bal. Di Gregorio passt de bal zonder na te denken. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković passt de bal in één keer door. Duthie rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Engilbertsson passt de bal zonder na te denken. Abbott rent richting de bal. Abbott passt de bal in één keer door. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Pantoja is nu in balbezit. Gullaksen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gullaksen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Boutsianis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abbott de bal. Bendkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bendkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 55%, Mclaren-Honda UDA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forcarey - Mclaren-Honda UDA 1:1