Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apatía U.D Las Palmas
Desanimo Tactiek palpi2
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 53
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bożym onderschept slim de pass. Bożym speelt de bal door. Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin draait met de bal, schiet en ... Rendulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - U.D Las Palmas 1:0

5e minuut.
Lalatović met een sublieme pass. Cochez heeft problemen om de bal te vangen. Cochez met een sublieme pass. Zechlin rent richting de bal. Zechlin haalt uit met een fantastische trap. Rendulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bożym probeert naar een medespeler te passen. Pila heeft problemen om de bal te vangen. Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin schiet op doel. Rendulić bokst de bal weg. Cochez rent richting de bal. Cochez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - U.D Las Palmas 2:0

20e minuut.
Alí geeft een lange en hoge pass. Noica is nu in balbezit. Noica speelt de bal door. Serrat rent richting de bal. Serrat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu passt de bal in één keer door. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - U.D Las Palmas 3:0

21e minuut.
Zechlin met een sublieme pass. Mirzəyev is nu in balbezit. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. Hałabura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - U.D Las Palmas 3:1

35e minuut.
Baróti geeft de bal voor. Daar is Ciobotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetner onderschept slim de pass. Cetner draait met de bal, schiet en ... Hałabura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - U.D Las Palmas 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 39%, U.D Las Palmas 61%.
Apatía - U.D Las Palmas 3:2

47e minuut.
Nascimento heeft problemen om de bal te vangen. Lalatović onderschept slim de pass. Lalatović probeert naar een medespeler te passen. Cochez rent richting de bal. Cochez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Horvat geeft een lange en hoge pass. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apatía - U.D Las Palmas 3:3

53e minuut.
Noica rent richting de bal. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí rent richting de bal. Cetner begaat een overtreding. Cetner krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Argote rent richting de bal. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal met de wreef. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Rendulić bokst de bal weg. Cochez rent richting de bal. Cochez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - U.D Las Palmas 4:3

72e minuut.
Inworp. Nascimento met een snelle inworp. Aramburú rent richting de bal. Aramburú geeft een hoge lob. Serrat springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Pescariu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pila de bal. Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - U.D Las Palmas 5:3

76e minuut.
Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Argote geeft een lange en hoge pass. Cochez heeft problemen om de bal te vangen. Cochez draait met de bal, schiet en ... Rendulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - U.D Las Palmas 6:3

82e minuut.
Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Argote is nu in balbezit. Argote met een sublieme pass. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez schiet op doel. Rendulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Becker de bal. Roncagli is nu in balbezit. Brychczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brychczy krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Aramburú controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mirzəyev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cochez is nu in balbezit. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Rendulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 35%, U.D Las Palmas 65%.
Apatía - U.D Las Palmas 6:3