Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duque Stars Rovello
DP3D Tactiek 1 att
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 54
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Hermosín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Matisons bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín onderschept slim de pass. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zautua rent richting de bal. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua is nu in balbezit. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Lucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Rovello 1:0

14e minuut.
Fitz met een sublieme pass. Abrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrami met een sublieme pass. Arghezi geeft een lange en hoge pass. Mitura rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitura is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Koziarzewski geeft een hoge lob. Fitz kopt de bal weg. Obetkovski probeert naar een medespeler te passen. Hermosín rent richting de bal. Hermosín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk passt de bal zonder na te denken. Obetkovski speelt de bal door. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Yaniv rent richting de bal. Yaniv passt de bal zonder na te denken. Koziarzewski is nu in balbezit. Koziarzewski geeft de bal voor. Jacke geeft de bal voor. Kalender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duque Stars - Rovello 1:1

28e minuut.
Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña passt de bal zonder na te denken. Obetkovski speelt de bal door. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obetkovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín schiet op doel. Lucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Rovello 2:1

33e minuut.
Abrami geeft een hoge lob. Jacke rent richting de bal. Abrami onderschept slim de pass. Abrami geeft een lange en hoge pass. Zautua springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Rovello 3:1

36e minuut.
Yaniv kopt de bal weg. Filipski is nu in balbezit. Goitia Peña begaat een overtreding. Goitia Peña krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kwoka met een sublieme pass. Jacke rent richting de bal. Jacke passt de bal in één keer door. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Obetkovski probeert naar een medespeler te passen. Hermosín rent richting de bal. Obetkovski is nu in balbezit. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lambot geeft een hoge lob. Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal in één keer door. Mitura rent richting de bal. Mitura haalt uit met een fantastische trap. Kalender probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 40%, Rovello 60%.
Duque Stars - Rovello 3:1

53e minuut.
Abrami geeft een lange en hoge pass. Hermosín is nu in balbezit. Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski haalt uit met een fantastische trap. Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Rovello 4:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obetkovski heeft problemen om de bal te vangen. Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Zautua maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski met een sublieme pass. Zautua is nu in balbezit. Zautua draait met de bal, schiet en ... Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Rovello 5:1

70e minuut.
Hermosín rent richting de bal. Hermosín geeft de bal voor. Zautua is nu in balbezit. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Lucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ruicu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Obetkovski de bal. Obetkovski met een sublieme pass. Hermosín rent richting de bal. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Goitia Peña rent richting de bal. Lambot onderschept slim de pass. Yaniv probeert naar een medespeler te passen. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Koziarzewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obetkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matisons rent richting de bal. Matisons geeft een hoge lob. Inworp. Obetkovski met een snelle inworp. Wanczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zautua onderschept slim de pass. Zautua speelt de bal door. Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bailey is nu in balbezit. Bailey met een sublieme pass. Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv geeft een hoge lob. Zautua krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 39%, Rovello 61%.
Duque Stars - Rovello 5:1